Франк де Бур је жртва “проститутке“ Интера!

“Тај клуб подсећа на прелепу диву која је обучена у плаво и црно, али у суштини није ништа друго него проститутка”, објашњава бивши челник Ајакса Дејвид Ент.

Фудбал 03.11.2016 | 16:30
Франк де Бур је жртва “проститутке“ Интера!
Некадашњи тим менаџер Ајакса Дејвид Ент каже да је упозоравао Франка де Бура да се чува “проститутке” Интера. Овај 62-годишњи Холанђанин је велики навијач миланског тима, написао је чак и неколико књига о Интеру, а саветовао је земљака да не прихвата посао који му је летос понуђен.

Зато није изненађен што је Де Бур данас и званично отеран са “Ђузепе Меаце”.

“Интер подсећа на прелепу диву која је обучена у плаво и црно, али у суштини није ништа друго него проститутка”, рекао је Ент за један од навијачких портала Интера.

Холанђанин сматра да је Де Бурова ера на челу клуба од почетка била осуђена на неуспех због холандског педигреа.

“Звао сам га, упозоравао га у вези са хаосом који влада у овом клубу, али нажалост његове амбиције су биле превелике. Интер је велико фудбалско име и наравно да је изазов када добијете позив да га тренирате. Франк је добио позив на конту онога што је урадио у Ајаксу, да направи победнички тим, али је то било немогуће после одласка Манчинија. Знало се да ће само он бити крив ако не буде резултата, али мислим да је научио важну лекцију”, закључио јеДејвид Ент.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар