Frank de Bur je žrtva “prostitutke“ Intera!

“Taj klub podseća na prelepu divu koja je obučena u plavo i crno, ali u suštini nije ništa drugo nego prostitutka”, objašnjava bivši čelnik Ajaksa Dejvid Ent.

Fudbal 03.11.2016 | 16:30
Frank de Bur je žrtva “prostitutke“ Intera!
Nekadašnji tim menadžer Ajaksa Dejvid Ent kaže da je upozoravao Franka de Bura da se čuva “prostitutke” Intera. Ovaj 62-godišnji Holanđanin je veliki navijač milanskog tima, napisao je čak i nekoliko knjiga o Interu, a savetovao je zemljaka da ne prihvata posao koji mu je letos ponuđen.

Zato nije iznenađen što je De Bur danas i zvanično oteran sa “Đuzepe Meace”.

“Inter podseća na prelepu divu koja je obučena u plavo i crno, ali u suštini nije ništa drugo nego prostitutka”, rekao je Ent za jedan od navijačkih portala Intera.

Holanđanin smatra da je De Burova era na čelu kluba od početka bila osuđena na neuspeh zbog holandskog pedigrea.

“Zvao sam ga, upozoravao ga u vezi sa haosom koji vlada u ovom klubu, ali nažalost njegove ambicije su bile prevelike. Inter je veliko fudbalsko ime i naravno da je izazov kada dobijete poziv da ga trenirate. Frank je dobio poziv na kontu onoga što je uradio u Ajaksu, da napravi pobednički tim, ali je to bilo nemoguće posle odlaska Mančinija. Znalo se da će samo on biti kriv ako ne bude rezultata, ali mislim da je naučio važnu lekciju”, zaključio jeDejvid Ent.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar