Скандал у Црној Гори: Довео ортаке "на" селектора!

Популарни "професор" поднео оставку на месту селектора Црне Горе, јер је играч, који није позван у национални тим, желео да се обрачуна.

Остали спортови 03.11.2016 | 12:45
Скандал у Црној Гори: Довео ортаке "на" селектора!
Селектор рукометаша Црне Горе Љуба Обрадовић поднео је оставку, а разлог је невероватан.

Признати стручњак доживео је непријатну ситуацију због тога што се списак репрезентативаца није свидео једном играчу. Одмах после инцидента селектор је поднео оставку.

Уочи почетка квалификација за Европско првенство у Хрватској, Обрадовић је са репрезентативцима Црне Горе имао тренинг. У једном тренутку морао је да прекине посао, јер се у хали појавио Стеван Вујовић, али не сам, већ са неколико момака.

Бившег репрезентативца је занимало зашто њега и још неколико играча нема на списку. Озбиљан сукоб, који је лако могао да се претвори и у физички обрачун, спречила је полиција и директор националног тима Црне Горе Петар Каписода.

Рукометни савез Црне Горе најоштрије је осудио поступак Вујовића и најавио је да ће случај пријавити надлежним органима.

"Рукометни савез Црне Горе шокиран је постпуком од стране бившег репрезентативца Стевана Вујовића, 

који је заједно са Вуканом Липовином и трећом непознатом особом на вандалски начин прекинуо тренинг репрезентације. Све што се дешавало на вечерашњем тренингу, биће процесуирано од надлежних државних органа.

Са жаљењем констатујемо, и разумијемо да је након инцидента селектор Љубомир Обрадовић поднио оставку, јер смо и сами запрепашћени поступком бившег репрезентативца, коме се придружио бивши јуниорски репрезентативац Вукан Липовина (брат Владана Липовине), и треће лице које је непознато.

Нећемо дозволити да нам играчи смјењују селектора, а такође ни улица неће одређивати селекторе националних репрезентација.

Захваљујемо се Милораду Давидовићу и Петру Каписоди, који це заједно предводити репрезентацији у овом двомечу са Шведском и Русијом", пише у саопштењу РСЦГ.

Обрадовић је преузео Црну Гору у марту 2014. године.

Извор: мондо.рс/мондо.ме

Коментари / 0

Оставите коментар