"Србија прошла оно што сад пролази Сирија"

Сиријски предсједник Башар ел Асад изјавио је да у његовој земљи добро знају да је све ово кроз шта сада пролази Сирија раније прошла Србија.

Свијет 02.11.2016 | 09:45
"Србија прошла оно што сад пролази Сирија"
У интервјуу за "Политику" он каже да се то односи на медијску сатанизацију, "хуманитарну бригу" и пропагандно-психолошку агресију, подстицање вјерских сукоба, економске санкције, бомбе и ракете, и на крају, отимање територије.

"Послије куртоазних ријечи на почетку разговора, предсједник Асад ме је подсјетио на дугогодишње пријатељство његовог оца с маршалом Титом, на пријатељство народа Сирије и Југославије, а сада на пријатељство народа Сирије и Србије", навео је специјални извјештач "Политике" Мирослав Лазански у издању тог дневног листа од сриједе.

У тексту којим се најављује интервју који ће у цијелости бити објављен у четвртак, Лазански је рекао да му је предсједник Сирије лично отворио улазна врата куће и рекао му: "Добро дошао, пријатељу".

Лазански, који је на располагању имао 25 минута за интервју, рекао је Асаду, на питање колико се у Србији зна о ономе што се дешава у Сирији, да народ у Србији пружа безрезевну подршку Сирији у борби против терориста из Нусра фронта и Исламске државе.

Извор: Бета

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

баки

02.11.2016 09:34

ИСИЛ се подрзава само у БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

јован

02.11.2016 13:16

Што ће ИСИЛ у босни,да буду на бироу?

Name

Хасан

02.11.2016 10:10

Асаде зове те Стаљин на партију саха.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јован

02.11.2016 13:02

Тешко оном кога Лазански брани.

ОДГОВОРИТЕ