Убица се вратио на мјесто злочина?

Певачица "Гранда" Јелена Крсмановић Марјановић (33) убијена је пре тачно седам месеци а и даље нема ни трага од убице.

Србија 02.11.2016 | 07:49
Убица се вратио на мјесто злочина?

Ипак, једна наочиглед безазлена ситница поново је узнемирила мештане овог краја. Недалеко од места на којем је, како се верује, убијена певачица, осванула је рупа, а мештани верују да се убица вратио по доказ који је ту био сакрио!

На само 15 метара од Јеленине спомен-плоче неко је ашовом ископао рупу из које је, како се претпоставља, узет неки предмет који је све време био ту сакривен. Рупа је правилно ископана у облику купе, дубине до пола метра, а занимљиво је да око ње није било расуте земље којом је она била испуњена.

Мештани верују да је убица након свог крвавог пира оружје баш ту сакрио, а онда се, када је спласнуло интересовање јавности, вратио на место злочина.

"Ту нико није имао било какав разлог да копа. Около нема расуте земље, те претпостављам исто што и полиција, да је ту нешто било сакривено" рекао је за Ало старији мештанин: 

"Откако се десило убиство, осим полиције и новинара овде нико не залази. Људи из страха избегавају насип док се убица не ухапси. Свакодневно сам овде због посла и нисам приметио да је неко нешто копао, али колико знам, скоро је долазила полиција и нешто је ту тражила. Претпостављам да је можда убица баш ту сакрио оружје."

Јелена Марјановић убијена је 2. априла ове године на насипу у борчанском насељу Црвенка. Током седам месеци полицијске истраге извршена су разна вештачења и саслушано је више од 300 сведока, али убица није откривен.

Извор:Ало

Фото: Курир

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Који

02.11.2016 10:36

Су ово глупсони.

ОДГОВОРИТЕ
Name

перо зг

02.11.2016 20:42

Ја мислим да је убица у фамилији