Ubica se vratio na mjesto zločina?

Pevačica "Granda" Jelena Krsmanović Marjanović (33) ubijena je pre tačno sedam meseci a i dalje nema ni traga od ubice.

Srbija 02.11.2016 | 07:49
Ubica se vratio na mjesto zločina?

Ipak, jedna naočigled bezazlena sitnica ponovo je uznemirila meštane ovog kraja. Nedaleko od mesta na kojem je, kako se veruje, ubijena pevačica, osvanula je rupa, a meštani veruju da se ubica vratio po dokaz koji je tu bio sakrio!

Na samo 15 metara od Jelenine spomen-ploče neko je ašovom iskopao rupu iz koje je, kako se pretpostavlja, uzet neki predmet koji je sve vreme bio tu sakriven. Rupa je pravilno iskopana u obliku kupe, dubine do pola metra, a zanimljivo je da oko nje nije bilo rasute zemlje kojom je ona bila ispunjena.

Meštani veruju da je ubica nakon svog krvavog pira oružje baš tu sakrio, a onda se, kada je splasnulo interesovanje javnosti, vratio na mesto zločina.

"Tu niko nije imao bilo kakav razlog da kopa. Okolo nema rasute zemlje, te pretpostavljam isto što i policija, da je tu nešto bilo sakriveno" rekao je za Alo stariji meštanin: 

"Otkako se desilo ubistvo, osim policije i novinara ovde niko ne zalazi. Ljudi iz straha izbegavaju nasip dok se ubica ne uhapsi. Svakodnevno sam ovde zbog posla i nisam primetio da je neko nešto kopao, ali koliko znam, skoro je dolazila policija i nešto je tu tražila. Pretpostavljam da je možda ubica baš tu sakrio oružje."

Jelena Marjanović ubijena je 2. aprila ove godine na nasipu u borčanskom naselju Crvenka. Tokom sedam meseci policijske istrage izvršena su razna veštačenja i saslušano je više od 300 svedoka, ali ubica nije otkriven.

Izvor:Alo

Foto: Kurir

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Koji

02.11.2016 11:36

Su ovo glupsoni.

ODGOVORITE
Name

pero zg

02.11.2016 21:42

Ja mislim da je ubica u familiji