Обрадовић: Грег Попович има српски менталитет и осјећај за хумор!

"Чак иако говоримо другачији језик - идеје, начин размишљања, однос према играчима и осећај за хумор је веома сличан нашим тренерима и менталитету мог народа", рекао је српски стручњак.

Кошарка 05.11.2016 | 16:45
Обрадовић: Грег Попович има српски менталитет и осјећај за хумор!
Саша Обрадовић је овог лета био у Сједињеним Америчким Државама где је радио на себи, стицао искуство, био у Бруклину, Атланти, Сан Антонију. Радио је са великим тренерским именима, па и са Грегом Поповичем, чије је тренинге пратио, па чак и путовао са екипом и био на тренерским састанцима.

Обрадовић истиче да је Грег много добра особа и да има менталитет сличан Србима чије корене вуче.

"Пре свега, он је сјајна особа и један од најбољих тренера свих времена, који је увек подвлачио да има српске корене. Људи навијају за њега и Спарсе. Био је веома отворен да ми дâ савете који су ми променили живот и који су веома важни за моју даљу каријеру. Разговарали смо - и чак иако говоримо другачији језик - идеје, начин размишљања, однос према играчима и осећај за хумор је веома сличан нашим тренерима и менталитету мог народа", рекао је Обрадовић у разговору за Еурохупс.

Какви су даљи планови Саше Обрадовића?

"Наставићу вредно да радим и да испуним циљеве. Примарни циљ ми је да будем део Евролиге. Када једном то осетите увек желите да будете део тога. Можда ћу једног дана отићи и у НБА. Волим кошарку, 24 сата сам у томе и слободно време користим да будем што бољи у сваком погледу дана", закључио је наш тренер.

Обрадовић је овог лета отишао са клупе Албе из Берлина и тренутно је у потрази за ангажманом.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар