Илиев: Опуштеније на зимску пијацу, без превише појачања

"Не знам да ли је Евертон човек или машина", рекао је спортски директор Партизана.

Фудбал 02.11.2016 | 22:00
Илиев: Опуштеније на зимску пијацу, без превише појачања
Партизан је у доброј серији, да није било киса против Радничког из Ниша та серија би се могла назвати и одличном. Црно-бели су последњи пораз доживели 20. августа, а од тада су у серији од 10 утакмица без изгубљеног меча.

Ивица Илиев је у разговору за Спортски журнал истакао да је та серија добра, али да Партизан није урадио "ништа круцијално" и да је тренутна разлика од минус шест у односу на Црвену звезду "цех који је плаћен лошим стартом сезоне".

Прокоментарисао је Илиев и учинак неких од играча Парног ваљка.

"Поред Леа и Ђурђевића имамо још петорицу офанзивних играча спремних да заблистају. Радин је био одличан. Блеки (Никола Миленковић) будућност је Партизана, лепа слика клуба. Дуца (Влаховић) још је дете - нема шта да се буди. Играо је супер за репрезентацију, био повређен три недеље. Неца (Михајловић) на моменте показује да се враћа, очекујемо више, као и он сам. Када је Евертон и питању - не знам да ли смо довели човека или машину", рекао је Илиев за Журнал.

Осврнуо се и на долазећи зимски прелазни рок.

"Сад је опуштеније, више не постоји потреба за довођењем толиких појачања. Искристалисала се и ситуација са ђацима омладинске школе, тачно знамо које ћемо постепено да уводимо у први тим".

Има ли играча из Суперлиге за Партизан?

"Да би неко дошао у Хумску мора у свом клубу да прави разлику, притом - да ми немамо фудбалера сличних карактеристика", одговорио је Илиев.

На крају, није остао нем на изјаве фудбалера Црвене звезде Предрага Сикимића који каже да је "плеј-оф отерао публику и убио драж првенства".

"Зашто кука? Његов клуб је био за такав систем такмичења, Партизан тада једини против. Нема оног: данас хоћу, сутра нећу. Правила су иста за све", закључио је Илиев.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар