Iliev: Opuštenije na zimsku pijacu, bez previše pojačanja

"Ne znam da li je Everton čovek ili mašina", rekao je sportski direktor Partizana.

Fudbal 02.11.2016 | 22:00
Iliev: Opuštenije na zimsku pijacu, bez previše pojačanja
Partizan je u dobroj seriji, da nije bilo kisa protiv Radničkog iz Niša ta serija bi se mogla nazvati i odličnom. Crno-beli su poslednji poraz doživeli 20. avgusta, a od tada su u seriji od 10 utakmica bez izgubljenog meča.

Ivica Iliev je u razgovoru za Sportski žurnal istakao da je ta serija dobra, ali da Partizan nije uradio "ništa krucijalno" i da je trenutna razlika od minus šest u odnosu na Crvenu zvezdu "ceh koji je plaćen lošim startom sezone".

Prokomentarisao je Iliev i učinak nekih od igrača Parnog valjka.

"Pored Lea i Đurđevića imamo još petoricu ofanzivnih igrača spremnih da zablistaju. Radin je bio odličan. Bleki (Nikola Milenković) budućnost je Partizana, lepa slika kluba. Duca (Vlahović) još je dete - nema šta da se budi. Igrao je super za reprezentaciju, bio povređen tri nedelje. Neca (Mihajlović) na momente pokazuje da se vraća, očekujemo više, kao i on sam. Kada je Everton i pitanju - ne znam da li smo doveli čoveka ili mašinu", rekao je Iliev za Žurnal.

Osvrnuo se i na dolazeći zimski prelazni rok.

"Sad je opuštenije, više ne postoji potreba za dovođenjem tolikih pojačanja. Iskristalisala se i situacija sa đacima omladinske škole, tačno znamo koje ćemo postepeno da uvodimo u prvi tim".

Ima li igrača iz Superlige za Partizan?

"Da bi neko došao u Humsku mora u svom klubu da pravi razliku, pritom - da mi nemamo fudbalera sličnih karakteristika", odgovorio je Iliev.

Na kraju, nije ostao nem na izjave fudbalera Crvene zvezde Predraga Sikimića koji kaže da je "plej-of oterao publiku i ubio draž prvenstva".

"Zašto kuka? Njegov klub je bio za takav sistem takmičenja, Partizan tada jedini protiv. Nema onog: danas hoću, sutra neću. Pravila su ista za sve", zaključio je Iliev.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar