Српкиња, 'Викторијин анђео', одбила Роналда

Она је једина Српкиња која ради за "Викторија сикрет", а одбила је Роналда.

Србија 01.11.2016 | 22:14
Српкиња, 'Викторијин анђео', одбила Роналда
Српска манекенка Кристина Перић је једина дјевојка из Србије која ради за престижан бренд доњег веша, за “Викторијас сикрет”.

"На кастинг не долази милион дјевојака. Долази само одређени број, до 100, што је опет пуно, по мом мишљењу. Они су буквално знали ко сам ја. Врхунски су професионалци. Знали су о мени доста ствари, одакле долазим, гдје сам радила, ко сам".

"Били су упућени у мој рад, моју каријеру, све пословне подухвате, сарадњу са клијентима. Само су хтјели да ме упознају, да виде мој персоналити, да виде каква сам особа. Све дјевојке Викторијини анђели морају да буду насмијане, срећне, позитивне, па су питања која су ми постављали била искључиво личне природе, ништа озбиљно", рекла је Кристина за "Ел".



Након једне ревије, Кристијано Роналдо је пожелио да се упозна с њом. Шминкер Дејвид ју је упознао с фудбалером, а он јој је предложио да изађу на вечеру. Манекенка га је одбила, јер, како каже, нема времена за момке, сада.

Када је почињала да се бави овим послом, у Србији су јој рекли да никад неће успјети, јер, по њиховим ријечима, Кристина нема X фактор, као и да је ниска. Манекенка иначе има 176 центиметара...

А ријечи које су јој упућене о успјеху очигледно је да су биле лоше прогнозе, јер она влада свјетским модним пистама.

(Б92)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ме

02.11.2016 17:17

Ова изгледа фина Озада .. ммм

ОДГОВОРИТЕ