Srpkinja, 'Viktorijin anđeo', odbila Ronalda

Ona je jedina Srpkinja koja radi za "Viktorija sikret", a odbila je Ronalda.

Srbija 01.11.2016 | 22:14
Srpkinja, 'Viktorijin anđeo', odbila Ronalda
Srpska manekenka Kristina Perić je jedina djevojka iz Srbije koja radi za prestižan brend donjeg veša, za “Viktorijas sikret”.

"Na kasting ne dolazi milion djevojaka. Dolazi samo određeni broj, do 100, što je opet puno, po mom mišljenju. Oni su bukvalno znali ko sam ja. Vrhunski su profesionalci. Znali su o meni dosta stvari, odakle dolazim, gdje sam radila, ko sam".

"Bili su upućeni u moj rad, moju karijeru, sve poslovne poduhvate, saradnju sa klijentima. Samo su htjeli da me upoznaju, da vide moj personaliti, da vide kakva sam osoba. Sve djevojke Viktorijini anđeli moraju da budu nasmijane, srećne, pozitivne, pa su pitanja koja su mi postavljali bila isključivo lične prirode, ništa ozbiljno", rekla je Kristina za "El".Nakon jedne revije, Kristijano Ronaldo je poželio da se upozna s njom. Šminker Dejvid ju je upoznao s fudbalerom, a on joj je predložio da izađu na večeru. Manekenka ga je odbila, jer, kako kaže, nema vremena za momke, sada.

Kada je počinjala da se bavi ovim poslom, u Srbiji su joj rekli da nikad neće uspjeti, jer, po njihovim riječima, Kristina nema X faktor, kao i da je niska. Manekenka inače ima 176 centimetara...

A riječi koje su joj upućene o uspjehu očigledno je da su bile loše prognoze, jer ona vlada svjetskim modnim pistama.

(B92)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Me

02.11.2016 18:17

Ova izgleda fina Ozada .. mmm

ODGOVORITE