Смувала кошаркаша?

Пјевачица је изгледа поново срећно заљубљена.

Србија 01.11.2016 | 22:05
Смувала кошаркаша?
Пјјевачица Дара Бубамара је поново заљубљена и наводно већ два мјесеца у вези са Душком Бунићем (27), кошаркашем из Новог Сада.

"Дара и Душко су се упознали у Новом Саду, гдје обоје живе. Варнице су међу њима сјевнуле на први поглед. Упознали су их заједнички пријатељи на једном породичном слављу. Он је одмах почео да је обасипа пажњом и лагано заводи. Његова упорност уродила је плодом, Дари се допао одмах јер је прави џентлмен и врло је духовит", рекао је извор близак пјевачици за "Ало" и додао да се пар не раздваја.



"Обоје су срећни и не раздвајају се, а он је држи као мало воде на длану. Дара буквално блиста и увијек је расположена, чак је и најближе пријатеље упознала са новим изабраником. Сви су били одушевљени какав су пар, иако је међу њима велика разлика у годинама. Дарина енергија може да парира свачијој, а он је врло лијепо прихватио све њене врлине и мане. Својој пријатељици се похвалила да се никада у животу није овако осјећала и да мисли да ће веза са Душком потрајати. Сви су примјетили да је заљубљена и да са лакоћом испуњава све обавезе како би остатак времена провела с њим", објашњава извор.



Дара се није огласила поводом ових навода, а од бившег супруга Милана Кесића се развела прије више од годину дана. Бивши супружници се међусобно поштују и разлаз је протекао без тешких речи.

(Ало.рс)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Хм

01.11.2016 21:13

Е јадник јадни ако је са њом пристао, ипак он заслужује бољу а не неког ко је просао и сито и ресето.

ОДГОВОРИТЕ
Name

yугословен

01.11.2016 21:23

САД НЕМА ПРАВИЛА ПСИ И МАЦКЕ СЕ РАЗМНОЗАВАЈУ ЦИЈЕЛИ ГОДИНУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоол

01.11.2016 21:35

Метар разлике у висини.

ОДГОВОРИТЕ