Smuvala košarkaša?

Pjevačica je izgleda ponovo srećno zaljubljena.

Srbija 01.11.2016 | 22:05
Smuvala košarkaša?
Pjjevačica Dara Bubamara je ponovo zaljubljena i navodno već dva mjeseca u vezi sa Duškom Bunićem (27), košarkašem iz Novog Sada.

"Dara i Duško su se upoznali u Novom Sadu, gdje oboje žive. Varnice su među njima sjevnule na prvi pogled. Upoznali su ih zajednički prijatelji na jednom porodičnom slavlju. On je odmah počeo da je obasipa pažnjom i lagano zavodi. Njegova upornost urodila je plodom, Dari se dopao odmah jer je pravi džentlmen i vrlo je duhovit", rekao je izvor blizak pjevačici za "Alo" i dodao da se par ne razdvaja.



"Oboje su srećni i ne razdvajaju se, a on je drži kao malo vode na dlanu. Dara bukvalno blista i uvijek je raspoložena, čak je i najbliže prijatelje upoznala sa novim izabranikom. Svi su bili oduševljeni kakav su par, iako je među njima velika razlika u godinama. Darina energija može da parira svačijoj, a on je vrlo lijepo prihvatio sve njene vrline i mane. Svojoj prijateljici se pohvalila da se nikada u životu nije ovako osjećala i da misli da će veza sa Duškom potrajati. Svi su primjetili da je zaljubljena i da sa lakoćom ispunjava sve obaveze kako bi ostatak vremena provela s njim", objašnjava izvor.



Dara se nije oglasila povodom ovih navoda, a od bivšeg supruga Milana Kesića se razvela prije više od godinu dana. Bivši supružnici se međusobno poštuju i razlaz je protekao bez teških reči.

(Alo.rs)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Hm

01.11.2016 21:13

E jadnik jadni ako je sa njom pristao, ipak on zaslužuje bolju a ne nekog ko je prosao i sito i reseto.

ODGOVORITE
Name

yugosloven

01.11.2016 21:23

SAD NEMA PRAVILA PSI I MACKE SE RAZMNOZAVAJU CIJELI GODINU

ODGOVORITE
Name

Zool

01.11.2016 21:35

Metar razlike u visini.

ODGOVORITE