Адел спремна за судбоносно „да“

После пет година везе, Адел и Сајмон Конецки спремни су за следећу животну фазу – најпре за веридбу, а затим и судбоносно „да“.

Забава 01.11.2016 | 10:49
Адел спремна за судбоносно „да“
Чувена певачица у вези је са 42-годишњим Симоном од 2011. године, а 2012. су добили сина. Судећи по информацијама које су доспеле до британских медија, пар планира веридбу до краја године.

Званичне потврде још нема, али је певачица прошле године оценила да је та романса „савршена љубавна прича“.

Имала је невероватну годину, оборила рекорд продаје и потписала уговор вредан 90 милиона фунти. Ипак, корак ближе венчању био би важан догађај у приватном животу славне Британке.

„Они неће викати о томе на сав глас, ниједно од њих није такво и нећете видети Адел како шета около са огромним дијамантом на прсту“, открива извор који је желео да остане анониман и додаје да су и Адел и Сајмон спремни за веридбу и венчање и да су веома узбуђени због тога.

Вишеструко награђивана певачица серијом концерата представила је албум „25“, који је продат у више од 20 милиона копија у протеклих 10 месеци. Њен пријатељ је додао да се, после толико пословних обавеза, 28-годишња уметница радује што ће проводити време са породицом.

РТС
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар