Adel spremna za sudbonosno „da“

Posle pet godina veze, Adel i Sajmon Konecki spremni su za sledeću životnu fazu – najpre za veridbu, a zatim i sudbonosno „da“.

Zabava 01.11.2016 | 10:49
Adel spremna za sudbonosno „da“
Čuvena pevačica u vezi je sa 42-godišnjim Simonom od 2011. godine, a 2012. su dobili sina. Sudeći po informacijama koje su dospele do britanskih medija, par planira veridbu do kraja godine.

Zvanične potvrde još nema, ali je pevačica prošle godine ocenila da je ta romansa „savršena ljubavna priča“.

Imala je neverovatnu godinu, oborila rekord prodaje i potpisala ugovor vredan 90 miliona funti. Ipak, korak bliže venčanju bio bi važan događaj u privatnom životu slavne Britanke.

„Oni neće vikati o tome na sav glas, nijedno od njih nije takvo i nećete videti Adel kako šeta okolo sa ogromnim dijamantom na prstu“, otkriva izvor koji je želeo da ostane anoniman i dodaje da su i Adel i Sajmon spremni za veridbu i venčanje i da su veoma uzbuđeni zbog toga.

Višestruko nagrađivana pevačica serijom koncerata predstavila je album „25“, koji je prodat u više od 20 miliona kopija u proteklih 10 meseci. Njen prijatelj je dodao da se, posle toliko poslovnih obaveza, 28-godišnja umetnica raduje što će provoditi vreme sa porodicom.

RTS
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar