Дикић почео да једе

Главни осумњичени за покушај терористичких напада у Црној Гори 16. октобра, пензионисани генерал и бивши шеф српске Жандармерије Братислав Дикић престао је да штрајкује глађу.

Србија 01.11.2016 | 09:50
Дикић почео да једе
Подгоричка Побједа пише да је Дикић од јуче прихватио конзумирање редовне притворске хране у Заводу за извршење кривичних санкција у Спужу., те да је према информацијама тог медија, управа ЗИКС-а о томе обавестила Специјално државно тужилаштво и Основни суд у Подгорици.

Позивајући се на своја сазнања, овај подгорички дневник пише да је Дикић од првог дана одбијао да узима притворску храну, али није тачно да није узимао било какву храну, већ је конзумирао орахе, бадеме и друго коштуњаво воће.

Осим коштуњавог воћа, Дикић је примао и инфузије и свакодневно је вежбао. Некадашњем команданту српске жандармерије је на лични захтев омогућено да шета притворским кругом, али мимо термина који користе остали притвореници.

Дикић је, наводи лист, за време шетње под посебном присмотром и појачаним обезбеђењем, због важности истраге која је у току.

Извор: Тањуг

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Карадоз

01.11.2016 10:02

Прво да једе па це и да попије.. хаха комендија

ОДГОВОРИТЕ
Name

Покојна Милева

01.11.2016 14:16

Овде не писе али је и проходао...

Name

Буци,буци

01.11.2016 20:42

Буцко

ОДГОВОРИТЕ