Dikić počeo da jede

Glavni osumnjičeni za pokušaj terorističkih napada u Crnoj Gori 16. oktobra, penzionisani general i bivši šef srpske Žandarmerije Bratislav Dikić prestao je da štrajkuje glađu.

Srbija 01.11.2016 | 09:50
Dikić počeo da jede
Podgorička Pobjeda piše da je Dikić od juče prihvatio konzumiranje redovne pritvorske hrane u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija u Spužu., te da je prema informacijama tog medija, uprava ZIKS-a o tome obavestila Specijalno državno tužilaštvo i Osnovni sud u Podgorici.

Pozivajući se na svoja saznanja, ovaj podgorički dnevnik piše da je Dikić od prvog dana odbijao da uzima pritvorsku hranu, ali nije tačno da nije uzimao bilo kakvu hranu, već je konzumirao orahe, bademe i drugo koštunjavo voće.

Osim koštunjavog voća, Dikić je primao i infuzije i svakodnevno je vežbao. Nekadašnjem komandantu srpske žandarmerije je na lični zahtev omogućeno da šeta pritvorskim krugom, ali mimo termina koji koriste ostali pritvorenici.

Dikić je, navodi list, za vreme šetnje pod posebnom prismotrom i pojačanim obezbeđenjem, zbog važnosti istrage koja je u toku.

Izvor: Tanjug

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Karadoz

01.11.2016 11:02

Prvo da jede pa ce i da popije.. haha komendija

ODGOVORITE
Name

Pokojna Mileva

01.11.2016 15:16

Ovde ne pise ali je i prohodao...

Name

Buci,buci

01.11.2016 21:42

Bucko

ODGOVORITE