Жо више не пије!

Зато се више и не дружи с Роналдињом!

Фудбал 05.11.2016 | 11:30
Жо више не пије!
Понекад се чини као да је већ бивши фудбалер, дубоко у четвртој деценији, који само покушава да под старе дане заради још неки динар пред пензију. Истина је да је Жоу тек 29 година. И много искуства. Иза њега већ су епизоде у Коринтијансу, московском ЦСКА, Манчестер Ситију, Евертону, Галатасарају... Последња је била у кинеском Ђенгсуу, али се познати бразилски нападач нада да ће се у Коринтијансу вратити на велику сцену.

Остало је само да се још неки детаљи утаначе, али сва је вероватноћа да ће се Жо после 11 година вратити у клуб у којем је поникао пре него што је привукао пажњу богатијих европских клубова. Са идејом да покаже да није за старо гвожђе. И да више није алкохоличар. Управо је "цуга" била један од већих проблема корпулетног момка из Сао Паула. Док је играо за Атлетико Минеиро често је виђан како са Роналдињом ужива у ноћном проводу по улицама Бело Оризонтеа.

Прошло време, тврди Жо. Као што је и Роналдињо прошло време. Жо је морао да раскрсти са добрим пријатељом како би се окауо добре капљице.

"Растали смо се. Нисмо баш дуго разговарали", открива Жо у интервјуу за ТВ Рекорд.

"Са неким пријатељима једноставно више нема контакт пошто сам променио животни стил. Алкохол води самоуништењу".

Жо је оно црвено дугме за аутодеструкцију притиснуо после Мундијала 2014. године. Дуго га гол није хтео. Бесане ноћи само су одмогле.

"Вратио сам се у Атлетико и то је био почетак заиста лоше фазе. Нисам играо, раставио сам се са супругом. Тапкао сам у месту, правио много грешака. Сада сам нашао мир. Свестан сам да сам грешио. Раније нисам био способан ни да појмим то", исповеда се Жо.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар