Žo više ne pije!

Zato se više i ne druži s Ronaldinjom!

Fudbal 05.11.2016 | 11:30
Žo više ne pije!
Ponekad se čini kao da je već bivši fudbaler, duboko u četvrtoj deceniji, koji samo pokušava da pod stare dane zaradi još neki dinar pred penziju. Istina je da je Žou tek 29 godina. I mnogo iskustva. Iza njega već su epizode u Korintijansu, moskovskom CSKA, Mančester Sitiju, Evertonu, Galatasaraju... Poslednja je bila u kineskom Đengsuu, ali se poznati brazilski napadač nada da će se u Korintijansu vratiti na veliku scenu.

Ostalo je samo da se još neki detalji utanače, ali sva je verovatnoća da će se Žo posle 11 godina vratiti u klub u kojem je ponikao pre nego što je privukao pažnju bogatijih evropskih klubova. Sa idejom da pokaže da nije za staro gvožđe. I da više nije alkoholičar. Upravo je "cuga" bila jedan od većih problema korpuletnog momka iz Sao Paula. Dok je igrao za Atletiko Mineiro često je viđan kako sa Ronaldinjom uživa u noćnom provodu po ulicama Belo Orizontea.

Prošlo vreme, tvrdi Žo. Kao što je i Ronaldinjo prošlo vreme. Žo je morao da raskrsti sa dobrim prijateljom kako bi se okauo dobre kapljice.

"Rastali smo se. Nismo baš dugo razgovarali", otkriva Žo u intervjuu za TV Rekord.

"Sa nekim prijateljima jednostavno više nema kontakt pošto sam promenio životni stil. Alkohol vodi samouništenju".

Žo je ono crveno dugme za autodestrukciju pritisnuo posle Mundijala 2014. godine. Dugo ga gol nije hteo. Besane noći samo su odmogle.

"Vratio sam se u Atletiko i to je bio početak zaista loše faze. Nisam igrao, rastavio sam se sa suprugom. Tapkao sam u mestu, pravio mnogo grešaka. Sada sam našao mir. Svestan sam da sam grešio. Ranije nisam bio sposoban ni da pojmim to", ispoveda se Žo.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar