Путин упозорио САД: Чувајте Американце!

Они који се играју отвореног рата против Русије, и ескалације сукоба у Сирији, доводе животе свих Американаца у опасност.

Свијет 01.11.2016 | 08:23
Путин упозорио САД: Чувајте Американце!
Наравно, опасност од нуклеарног уништења је присутна од најранијих дана Хладног рата, али Русија се сада позиционирала са највећим и најразорнијим нуклеарним арсеналом  на свету, пише “Зерохедге”

Економиста и политички критичар др Пол Крејг Робертс објашњава како су прекинути дипломатски односи између Русије и САД-а, након штоје Америка свесно напала про-Асадове сиријске снаге… то је, наравно, био шлаг на врху увреда, намерни антагонизам и стратегија која је могла резултирати само даљим хаосом и ратом.

Крај преговора нажалост, с обзиром на борбу, може значити нуклеарни рат који ће учинити да Хирошима и Нагасаки изгледају тривијално у поређењу са њим.

Након периода стрпљења, Русија сада упозорава да су САД опасно близу претварања посредничког рата у директан светски рат – и они су смртно озбиљни у вези одбране домовине и њихових заклетих савезника – првенствено Асада.

Сваки следећи напад може резултирати тренутним уништењем.

Путин је силан противник а Русија је моћан непријатељ. У овом тренутку, они имају способност да избришу целу источну обалу САД-а са мапе – где живи више од 100 милиона људи. Да ли ће Вашингтон наставити да се коцка са животима грађана.

Британски Еxпресс извештава:

“Нуклеарне залихе Владимира Путина би могле потпуно да униште источну обалу САД у једном брисању које би руски лидер лансирао, упозорио је стручњак.

Невероватних 112,6 милиона људи би могло бити у опасности од истребљења смртоносним ракетама.

Русија има највећи арсенал нуклеарног оружја од било које земље на свету и има најмоћнију бомбу под називом СС-18 – са претећим надимком Сатана.

Стручњаци процењују да Русија има 55 смртоносних оружја, али само пет би било потребно да се уништи источна обала САД.



Пет или шет ових “Сатана,“ колико је познато америчкој војсци, и источна обала САД-а нестаје.

Др Робертс је рекао: “Атомске бомбе које је Вашингтон бацио на оне беспомоћне цивилне центре док је јапанска влада покушавала да се преда, су биле обичне дечије пуцаљке у односу да данашње термонуклеарно оружје“.“

Шта више, Руси су чврсто наговестили могућност да ће моћи да онемогуће електронику, комуникацију и одбрамбене штитове у САД електромагнетским ратовањем – можда ЕМП.

Најгоре од свега, Вашингтон није чак ни добио добар разлог за довођење становништва у такву опасност – стратегија на Блиском истку се компликује, а подстицање рата са Русијом нема јасну причу.

Свет би могао да се промени, а америчка моћ би се могла завршити у неколико одлучујућих минута.

Надајмо се да никада неће доћи до тога, али не треба ни живети у лажном свету где ћемо се претварати да нам овакве ситуације не могу наудити.

Wебтрибуне.рс

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

БНД

01.11.2016 07:29

Ма да сада ће амери и руси заратити и уништити свијет.ХАХА то само наивни могу мислити.Само нам уваљују приче о угрожености а на другој страни пљачкају ЗАЈЕДНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИХАИЛО Микиц

01.11.2016 11:33

Атомско наорузање Русије и Америке висе слузи за застрасивање и одврацање од рата него за његову употребу у рату. Употреба атомског наорузања у евентуалном рату измедју Русије и Америке довела би до унистења обадвије супет силе и цијелога свијета сто нико не зели. Зато атомско наорузање има веце психолоско дејстви у миру него у рату!

Name

мф

01.11.2016 09:50

Па Злоцинацкој Америци мора доци крај

ОДГОВОРИТЕ