Синиша, да ли је тачно да ћете преузети Интер?!

Тренер Торина у Удинама упитан је за наводни одлазак међу "неразуре" и новинари су добили конкретан одговор.

Фудбал 01.11.2016 | 11:00
Синиша, да ли је тачно да ћете преузети Интер?!
Синиша Михајловић са трибина је гледао како га Адем Љајић голом спашава пораза други пут у последња три кола.

Торинов дриблер погодио је у Удинама у 77. минуту за коначних: Удинезе – Торино 2:2, што би могла да буде једна од последњих утакмица Михајловића на челу торинског клуба, иако је "бикове" преузео прошлог лета.

Ту, наравно, цитирамо италијанску штампу која је у српском тренеру видела потенцијално решење за "његов" Интер, који само што није сменио Франка Де Бура.

Али, Михајловић ни не помишља на то, иако му не би био први пут да у току сезоне напушта један и преузима други италијански клуб.

"Не желим да ме петљају у то и не знам ништа о томе", рекао је нерзовно Миха у Удинама и додао:

"Он (Де Бур) има моје велико поштовање, пре свега јер је добра особа. Увек је лакше променити тренера него играче, али за то што се догађа у Интеру кривица би морала да буде подељена на равне части између свих у клубу. И ја сам на неки начин разочарам, тим пре што имам много поштовања према Де Буру", рекао је Михајловић колегијално и џентленски.

Он је лета 2015, иако је пре тога играо за Интер и радио у стручном штабу "неразура" као помоћник Роберту Манћинију, прихватио да постане тренер Милана и са веома лимитираном екипом изгурао је до 12. априла ове године, када га је Силвио Берлускони сменио.

Навијачи Интера замерили су му епизоду међу "росонерима", али када су неке кадровске одлуке у питању у Милану се мало обазиру на то шта навијачи мисле и често "мењају људе", како играче, тако и тренере, функционере, итд, тако да овај детаљ из његове живописне каријере не би смео да буде проблем уколико га заиста желе поново на "Меаци".

Али, проблем може да буде то што Михајловићу добро иде у Торину, што је направио млад тим по свом укусу и што би, а свестан је тога сигурно, дошао у Интер у незгодном тренутку без много времена и шанси да нешто промени, а ствари би у наредном периоду могле да буду још горе.

Стога, извесније је да ће се у Интер вратити легенда Милана ("о томе вам причамо"), Леонардо, који је покушао да стабилизује "неразуре" после болног одласка Жозеа Муриња и неуспелог покушаја са Рафаелом Бенитезом, али се није дуго задржао на клупи на коју у међувремену више никада није ни сео, већ је отишао у Пари Сен Жермен као спортски директор.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар