Siniša, da li je tačno da ćete preuzeti Inter?!

Trener Torina u Udinama upitan je za navodni odlazak među "nerazure" i novinari su dobili konkretan odgovor.

Fudbal 01.11.2016 | 11:00
Siniša, da li je tačno da ćete preuzeti Inter?!
Siniša Mihajlović sa tribina je gledao kako ga Adem Ljajić golom spašava poraza drugi put u poslednja tri kola.

Torinov dribler pogodio je u Udinama u 77. minutu za konačnih: Udineze – Torino 2:2, što bi mogla da bude jedna od poslednjih utakmica Mihajlovića na čelu torinskog kluba, iako je "bikove" preuzeo prošlog leta.

Tu, naravno, citiramo italijansku štampu koja je u srpskom treneru videla potencijalno rešenje za "njegov" Inter, koji samo što nije smenio Franka De Bura.

Ali, Mihajlović ni ne pomišlja na to, iako mu ne bi bio prvi put da u toku sezone napušta jedan i preuzima drugi italijanski klub.

"Ne želim da me petljaju u to i ne znam ništa o tome", rekao je nerzovno Miha u Udinama i dodao:

"On (De Bur) ima moje veliko poštovanje, pre svega jer je dobra osoba. Uvek je lakše promeniti trenera nego igrače, ali za to što se događa u Interu krivica bi morala da bude podeljena na ravne časti između svih u klubu. I ja sam na neki način razočaram, tim pre što imam mnogo poštovanja prema De Buru", rekao je Mihajlović kolegijalno i džentlenski.

On je leta 2015, iako je pre toga igrao za Inter i radio u stručnom štabu "nerazura" kao pomoćnik Robertu Manćiniju, prihvatio da postane trener Milana i sa veoma limitiranom ekipom izgurao je do 12. aprila ove godine, kada ga je Silvio Berluskoni smenio.

Navijači Intera zamerili su mu epizodu među "rosonerima", ali kada su neke kadrovske odluke u pitanju u Milanu se malo obaziru na to šta navijači misle i često "menjaju ljude", kako igrače, tako i trenere, funkcionere, itd, tako da ovaj detalj iz njegove živopisne karijere ne bi smeo da bude problem ukoliko ga zaista žele ponovo na "Meaci".

Ali, problem može da bude to što Mihajloviću dobro ide u Torinu, što je napravio mlad tim po svom ukusu i što bi, a svestan je toga sigurno, došao u Inter u nezgodnom trenutku bez mnogo vremena i šansi da nešto promeni, a stvari bi u narednom periodu mogle da budu još gore.

Stoga, izvesnije je da će se u Inter vratiti legenda Milana ("o tome vam pričamo"), Leonardo, koji je pokušao da stabilizuje "nerazure" posle bolnog odlaska Žozea Murinja i neuspelog pokušaja sa Rafaelom Benitezom, ali se nije dugo zadržao na klupi na koju u međuvremenu više nikada nije ni seo, već je otišao u Pari Sen Žermen kao sportski direktor.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar