Навијач Звезде изрешетан у Бару

Младић Иван Лабан (29) убијен је вечерас, десетак минута по завршетку кошаркашког меча Морнара и Црвене звезде, испред Спортског центра "Тополица" у Бару.

Регион 31.10.2016 | 21:23
Навијач Звезде изрешетан у Бару
Портал ЦДМ тврди да је убијени био навијач Црвене Звезде и да је непозната особа сасула кишу метака у Лабана који се налазио у колима.

У тренутку напада засада непознатог убице, младић се налазио у аутомобилу "цитроен Ц4", око 100 метара од службеног улаза у салу, преносе "Вијести".

Према првим подацима из кругова блиским истрази младић је са дјевојком посматрао кошаркашку утакмицу Морнар - Црвена звезда у Бару и након утакмице сјео у кола са дјевојком и кренуо са паркинга испред сале.

Незванично, у том моменту возилу је пришао мотоцикл на којем су била двојица младића са кацигама од којих је један испалио више хитаца у Лабана.

С обзиром да је на прилазном путу до магистрале била полицијска патрола због утакмице сумња се да су мотоциклисти побјегли према Булевару.

Лабан је приликом доласка Хитне помоћи давао знаке живота док дјевојка није била рањена, али је у стању јаког шока.

Лабан је преминуо у барској Општој болници од задобијених рана.

Колико је сада познато Лабан није био у полицијској евиденцији, што се тиче евентуалних кривичних дјела унутар Црне Горе.

У тренутку напада навијачи Морнара и Црвене звезде и даље су у великом броју напуштали салу кроз улаз за публику, који је на потпуно другом крају сале због чега је на тој страни био скоро комплетан полицијски састав који је обезбјеђивао утакмицу.

(Мондо.ме/Вијести/Тањуг)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

лав

31.10.2016 21:12

Па зар брат на брата

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мф

31.10.2016 21:24

Писес глупости

Name

Кики

31.10.2016 21:41

Несто није ваљало, лоса роба ил фале паре. Нема поправног.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КОКАИН СТЕЈТ

01.11.2016 06:30

КАКО СУ СЕ БИВШЕ РЕПУБЛИКЕ ЈУГОСЛАВИЈЕ ФИНО ПРЕТВОРИЛЕ У БИЈЕДНЕ АЛ,И НЕЗАВИСНЕ И ДЕМОКРАТСКЕ КОКАИНСКЕ РЕПУБЛИКЕ ПОД ПОКРОВИТЕЉСТВОМ НАЈДЕМОКРАТСКИЈЕ ЗЕМЉЕ НА СВИЈЕТУ. СМИЈЕШНО НАПРОСТО.

ОДГОВОРИТЕ