Navijač Zvezde izrešetan u Baru

Mladić Ivan Laban (29) ubijen je večeras, desetak minuta po završetku košarkaškog meča Mornara i Crvene zvezde, ispred Sportskog centra "Topolica" u Baru.

Region 31.10.2016 | 21:23
Navijač Zvezde izrešetan u Baru
Portal CDM tvrdi da je ubijeni bio navijač Crvene Zvezde i da je nepoznata osoba sasula kišu metaka u Labana koji se nalazio u kolima.

U trenutku napada zasada nepoznatog ubice, mladić se nalazio u automobilu "citroen C4", oko 100 metara od službenog ulaza u salu, prenose "Vijesti".

Prema prvim podacima iz krugova bliskim istrazi mladić je sa djevojkom posmatrao košarkašku utakmicu Mornar - Crvena zvezda u Baru i nakon utakmice sjeo u kola sa djevojkom i krenuo sa parkinga ispred sale.

Nezvanično, u tom momentu vozilu je prišao motocikl na kojem su bila dvojica mladića sa kacigama od kojih je jedan ispalio više hitaca u Labana.

S obzirom da je na prilaznom putu do magistrale bila policijska patrola zbog utakmice sumnja se da su motociklisti pobjegli prema Bulevaru.

Laban je prilikom dolaska Hitne pomoći davao znake života dok djevojka nije bila ranjena, ali je u stanju jakog šoka.

Laban je preminuo u barskoj Opštoj bolnici od zadobijenih rana.

Koliko je sada poznato Laban nije bio u policijskoj evidenciji, što se tiče eventualnih krivičnih djela unutar Crne Gore.

U trenutku napada navijači Mornara i Crvene zvezde i dalje su u velikom broju napuštali salu kroz ulaz za publiku, koji je na potpuno drugom kraju sale zbog čega je na toj strani bio skoro kompletan policijski sastav koji je obezbjeđivao utakmicu.

(Mondo.me/Vijesti/Tanjug)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

lav

31.10.2016 21:12

Pa zar brat na brata

ODGOVORITE
Name

Mf

31.10.2016 21:24

Pises gluposti

Name

Kiki

31.10.2016 21:41

Nesto nije valjalo, losa roba il fale pare. Nema popravnog.

ODGOVORITE
Name

KOKAIN STEJT

01.11.2016 06:30

KAKO SU SE BIVŠE REPUBLIKE JUGOSLAVIJE FINO PRETVORILE U BIJEDNE AL,I NEZAVISNE I DEMOKRATSKE KOKAINSKE REPUBLIKE POD POKROVITELJSTVOM NAJDEMOKRATSKIJE ZEMLJE NA SVIJETU. SMIJEŠNO NAPROSTO.

ODGOVORITE