Герет Бејл и цифре од којих се пада у несвест!

Од јуче је и званично најплаћенији фудбалер своје екипе, а самим тим и света.

Фудбал 31.10.2016 | 19:30
Герет Бејл и цифре од којих се пада у несвест!
Листа најплаћенијих фудбалера света се мења из месеца у месец, стално ту има неких нових фудбалера са "кинеског тржишта", утркују се и највећи клубови света ко ће боље "даривати" своје најбоље играче - а уколико се ускоро нађете у квизу и затекне вас питање: 

"Ко је најплаћенији фудбалер света?"...

...знајте да је најактуелнији одговор Герет Бејл!

Он је продужио верност Реал Мадриду на још шест година (дакле до 2022. године када ће имати 34!) и за то ће му недељно исплаћивати 350 хиљада фунти, када се одбије порез!

До сада је "рекордер" био његов клупски саиграч Кристијано Роналдо који је са поменутим пореским одбицима, који су као што видите веома високи у Шпанији, зарађивао око 340 хиљада фунти недељно. Међутим, сада га је Велшанин надмашио, као што га је првобитно надмашио и у откупној цени и највишем трансферу свих времена када је прелазио у Реал, и до 2022. године ће му "краљевски клуб" на рачун уплатити више од 150 милиона фунти...

Оно што је такође занимљиво је и то да је Реал Мадрид "закључао" Бејла откупном клаузулом од чак 1 милијарде евра (900 милиона фунти) и тешко да ће неко то моћи да плати.

Пре тога Реал је продужио уговоре и са Луком Модрићем, Тонијем Кросом и Лукасом Васкезом, а у наредним недељама ће покушати да дођу и до договора са Кристијаном Роналдом.

Герет Бејл је у Реал стигао 2013. године из Тотенхема и до сада је одиграо 134 утакмице за овај клуб и уписао 62 поготка и учествовао је у освајању две Лиге шампиона и једног Купа Краља.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар