Заслужена награда за препоштеног Наваса - дупло већа плата у Мадриду!

Нови уговор, иако му стари истиче тек 2020. године!

Фудбал 31.10.2016 | 09:00
Заслужена награда за препоштеног Наваса - дупло већа плата у Мадриду!
Успео је да натера да "Сантјаго Бернабеу" брзо заборави Икера Касиљаса - иако он у Мадриду никада неће бити сасвим заборављен - трпео је док је цела планета брујала о Давиду Де Хеи као новом голману Реала. Није правио проблеме ни када је био резерва, ни када су га медији сељакали у друге клубове, све време је говорио да му је Краљевски клуб једина жеља. Кејлор Навас коначно ће бити награђен за верност. Марка у суботњем издању наводи да му је управа клуба већ спремила нови уговор којим ће костариканском голману плата бити дуплирана.

Са 2.000.000 на 4.000.000 годишње. Без обзира на то што је Навасов актуелни уговор истицао тек 2020. године. У Реалу нису морали да журе, али после све што је Кејлор урадио за клуб, постали су свесни да ће бољег и оданијег тешко пронаћи па су решили да му се захвале. А ништа не каже “хвала“ као уговор са седам цифара. Поново до 2020.

Додуше, Марка пише да је Навас имао и уносније понуде. Примера ради, док је Реал покушавао да летос доведе Де Хеу, Манчестер јунајтед је Навасу наводно нудио чак 8.000.000 евра по сезони, четири пута више од оног што је тада имао у Мадриду. Опет је изабрао Реал.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар