Zaslužena nagrada za prepoštenog Navasa - duplo veća plata u Madridu!

Novi ugovor, iako mu stari ističe tek 2020. godine!

Fudbal 31.10.2016 | 09:00
Zaslužena nagrada za prepoštenog Navasa - duplo veća plata u Madridu!
Uspeo je da natera da "Santjago Bernabeu" brzo zaboravi Ikera Kasiljasa - iako on u Madridu nikada neće biti sasvim zaboravljen - trpeo je dok je cela planeta brujala o Davidu De Hei kao novom golmanu Reala. Nije pravio probleme ni kada je bio rezerva, ni kada su ga mediji seljakali u druge klubove, sve vreme je govorio da mu je Kraljevski klub jedina želja. Kejlor Navas konačno će biti nagrađen za vernost. Marka u subotnjem izdanju navodi da mu je uprava kluba već spremila novi ugovor kojim će kostarikanskom golmanu plata biti duplirana.

Sa 2.000.000 na 4.000.000 godišnje. Bez obzira na to što je Navasov aktuelni ugovor isticao tek 2020. godine. U Realu nisu morali da žure, ali posle sve što je Kejlor uradio za klub, postali su svesni da će boljeg i odanijeg teško pronaći pa su rešili da mu se zahvale. A ništa ne kaže “hvala“ kao ugovor sa sedam cifara. Ponovo do 2020.

Doduše, Marka piše da je Navas imao i unosnije ponude. Primera radi, dok je Real pokušavao da letos dovede De Heu, Mančester junajted je Navasu navodno nudio čak 8.000.000 evra po sezoni, četiri puta više od onog što je tada imao u Madridu. Opet je izabrao Real.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar