Видео: Како је НБА звијезда натјерала доктора да постане простак?!

Кошарка је игра која се свуда у свету гледа са пуно страсти... НБА лига нема ватрене фанове, који ће током целог меча свом тиму песмом пружати подршку, али има занимљиве навијаче. Меч Филаделфије и Оклахоме на отварању нове сезоне постао је сензација. И то због геста једног изнервираног господина.

Кошарка 31.10.2016 | 16:45
Видео: Како је НБА звијезда натјерала доктора да постане простак?!
Његово име је Ричард Харкавеј и обожава Филаделфију. Он је уролог и миран човек који никада не прави инциденте, али... У мечу против Тандера, који је посматрао из првих редова, потпуно је изгубио живце. Показао је Раселу Вестбруку средњи прст и тако постао интернет сензација. Ни неколико дана после меча еуфорија не јењава. Људи широм света збијају шале на рачун овог човека.

Ипак, овај доктор није реаговао без разлога. Вестбрук га је “ударио” тамо где је најболније - рекао му је да је “дебео”.

- Извињавам се нисам требао тако да реагујем, али једноставно ме је натерао - јадао се Харквеј.

Да у Србији важи сличан принцип, после утакмице Црвене звезде и Партизана тешко би било пребројати све који би морали да упуте извињење. Ипак, овај фан Филија је испровоциран.

Није тајна да после сваког поена Вестбрук има обичај да мрмља себи у браду, а Харквеј тврди да га је након једног ефектног продора сјајни плејмејкер увредио и назвао дебелим.

Уследило је сада већ чувено показивање “средњака”. Вестрбрук је натерао овог доктора да постане простак, али брзо је стигло извињење.

Харквеј свакако остаје интернет сензација! Дуго ће у САД причати о човеку који се супротставио Вестбруку и насмејао свет.



Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар