Дерби кола Премијер лиге данас у Бијељини

У 14. колу фудбалске Премијер лиге БиХ данас се у Бијељини, на Градском Стадиону од 14:30 часова, састају другопласирани и трећепласирани тим на табели Крупа и Радник, једина два представника Републике Српске у најјачој фудбалској лиги БиХ.

Република Српска 29.10.2016 | 12:46
Дерби кола Премијер лиге данас у Бијељини
Тренер Радника Небојша Милошевић рекао је на конференцији за штампу уочи дерби утакмице да је Крупа противник којег одликује дисциплинована игра, али да вјерује у своју екипу.

“Иако нам у госте долази врло озбиљна екипа, због густог распореда нема неких специјалних припрема за овај меч. После реванш утакмице Купа БиХ са Рударом из Какња окренули смо се припремама за утакмицу са Крупом, најпријатнијим изненађењем досадашњег дијела шампионата, која је у последња четири кола забиљежила низ од четири тријумфа, уз само један примљен погодак. Дакле, ради се о изузетно чврстој и дисциплинованој екипи, чија је највећа вриједност колективна игра, агресивност и пожртвовање”, рекао је Милошевић.



С друге стране, Милошевић истиче и напредак у игри Радника, који би требао да донесе нова три бода.

“Наравно, поштујемо и себе и сав рад уложен у Радник, који је био видљив на неким утакмицама, јер се полако стабилизује начин игре који желимо да играмо. Од тога нећемо одустати и надам се да ћемо, уз помоћ публике и вјерних навијача, на крају утакмице побољшати наш бодовни салдо”, додао је Милошевић.

Офанзивни везиста Радника, некадашњи полазник Омладинске школе Црвене звезде, Ненад Срећковић, сматра да нема потребе да се бијељински фудбалери прилагођавају игри противника.



“Очекује наш дерби утакмица против ривала којег краси тимски дух и велико заједништво. Знамо њихове врлине и мане, али нећемо се њима прилагођавати, настојаћемо да наметнемо нашу игру. Идемо на побједу, ништа друго не долази у обзир”, наглашава Срећковић.

Радник пред сусрет са Крупом нема суспендованих играча, а због проблем са повредама шеф струке Небојша Милошевић не рачуна на Јову Којића, Елдина Фачића, Демира Пецу и Жељка Крсмановића.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

рс

29.10.2016 12:10

Гдје да гледамо ми који нисмо у БН???Свака цаст Крстајицу и зелим му јос висе да напредује и изгради стадион у БН.Хајде Мицо јос једна трибина да се подигне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

премијер лига БИХ

29.10.2016 13:16

БХТ... ПОЛУВРИЈЕМЕ 1:1

Name

Илкан

29.10.2016 13:10

Само полако и то че дочи !!! Крле не обећава он радом постиже успјех.

ОДГОВОРИТЕ