Derbi kola Premijer lige danas u Bijeljini

U 14. kolu fudbalske Premijer lige BiH danas se u Bijeljini, na Gradskom Stadionu od 14:30 časova, sastaju drugoplasirani i trećeplasirani tim na tabeli Krupa i Radnik, jedina dva predstavnika Republike Srpske u najjačoj fudbalskoj ligi BiH.

Republika Srpska 29.10.2016 | 12:46
Derbi kola Premijer lige danas u Bijeljini
Trener Radnika Nebojša Milošević rekao je na konferenciji za štampu uoči derbi utakmice da je Krupa protivnik kojeg odlikuje disciplinovana igra, ali da vjeruje u svoju ekipu.

“Iako nam u goste dolazi vrlo ozbiljna ekipa, zbog gustog rasporeda nema nekih specijalnih priprema za ovaj meč. Posle revanš utakmice Kupa BiH sa Rudarom iz Kaknja okrenuli smo se pripremama za utakmicu sa Krupom, najprijatnijim iznenađenjem dosadašnjeg dijela šampionata, koja je u poslednja četiri kola zabilježila niz od četiri trijumfa, uz samo jedan primljen pogodak. Dakle, radi se o izuzetno čvrstoj i disciplinovanoj ekipi, čija je najveća vrijednost kolektivna igra, agresivnost i požrtvovanje”, rekao je Milošević.



S druge strane, Milošević ističe i napredak u igri Radnika, koji bi trebao da donese nova tri boda.

“Naravno, poštujemo i sebe i sav rad uložen u Radnik, koji je bio vidljiv na nekim utakmicama, jer se polako stabilizuje način igre koji želimo da igramo. Od toga nećemo odustati i nadam se da ćemo, uz pomoć publike i vjernih navijača, na kraju utakmice poboljšati naš bodovni saldo”, dodao je Milošević.

Ofanzivni vezista Radnika, nekadašnji polaznik Omladinske škole Crvene zvezde, Nenad Srećković, smatra da nema potrebe da se bijeljinski fudbaleri prilagođavaju igri protivnika.



“Očekuje naš derbi utakmica protiv rivala kojeg krasi timski duh i veliko zajedništvo. Znamo njihove vrline i mane, ali nećemo se njima prilagođavati, nastojaćemo da nametnemo našu igru. Idemo na pobjedu, ništa drugo ne dolazi u obzir”, naglašava Srećković.

Radnik pred susret sa Krupom nema suspendovanih igrača, a zbog problem sa povredama šef struke Nebojša Milošević ne računa na Jovu Kojića, Eldina Fačića, Demira Pecu i Željka Krsmanovića.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

rs

29.10.2016 12:10

Gdje da gledamo mi koji nismo u BN???Svaka cast Krstajicu i zelim mu jos vise da napreduje i izgradi stadion u BN.Hajde Mico jos jedna tribina da se podigne.

ODGOVORITE
Name

premijer liga BIH

29.10.2016 13:16

BHT... POLUVRIJEME 1:1

Name

Ilkan

29.10.2016 13:10

Samo polako i to če doči !!! Krle ne obećava on radom postiže uspjeh.

ODGOVORITE