Един Џеко ме много подсјећа на Батистуту!

Занимљиво поређење некадашњег играча Роме...

Фудбал 30.10.2016 | 20:00
Един Џеко ме много подсјећа на Батистуту!
Нови фудбалски живот Един Џеко живи откако је почела сезона. Голгетер из Босне и Херцеговине игра као препорођен што га је довело на челно место листе стрелаца са десет погодака, док је Рома на другој позицији на табели, са само два бода минуса у односу на Јувентус. 

Италијански медији све чешће удељују речи хвале за некадашњег стрелца Манчестер Ситија и Волфзбурга, а само један у низу оних који су јавно исхвалили Џеко је и некадашњи стрелац Роме - Абел Балбо.

Познати Аргентинац, који дане фудбалске пензије проводи као коментатор телевизије Раи, био је врло озбиљан у хваљењу Џека, толико да га је чак упоредио и са легендарним Габријелом Батистутом.

„Све оно што је Џеко досад урадио показује да поседује огроман квалитет. Не говоримо само о томе да постиже голове, већ доприноси и асистенцијама, а то води Рому до победа. Понекад је нападачу лако да даје голове, али он је лично донео победе против Наполија и Роме, а убележио је и неколико важних голова“, рекао је Балбо за Коријере дело Спорт.

Али, ту није крај похвалама.

„Оно што Џеко ради у последњих неколико утакмица никада у каријери није, а то нападач мора, једноставно. Због тога ме јако подсећа на Габријела Батистуту, мада су по карактеристикама другачији типови нападача. Батистута је био незаустасвљив када уђе у казнени простор, Џеко се поправља, што му даје за право да се осећа овако, да има пуно самопоуздања“.

Извор: моззартспорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Y

30.10.2016 19:16

ДЗЕКО ЈЕ КРАЉ....СВАКА ЦАСТ МАЈСТОРЕ..ПУНО СРЕЦЕ ВОЛЕ ТЕ ФАНОВИ ИЗ СРБИЈЕ

ОДГОВОРИТЕ