Брчко: Од 1. 11. наплата паркинга

Јавно предузеће „Путеви Брчко“ почиње од 1. новембра наплату паркинга на градским локацијама означеним црвеним и плавим таблама уз потребна објашњења, саопштено је данас у Паркинг сервису гдје су потписани уговори о раду с 15 инкасаната. Услуга ће у првој фази бити наплаћивана на 900, од укупно расположивих 1.800 мијеста.

Босна и Херцеговина 28.10.2016 | 17:45
Брчко: Од 1. 11. наплата паркинга
„Цијена једног часа је једна марка, а дневна карта четири марке. Одлуку о цијени паркинга донијела је Скупштина Брчко дистрикта, а од плаћања су изузета само возила Хитне помоћи, ватрогасна, полицијска и осталих државних безбједносних агенција. Сви остали корисници плаћаће паркинг путем СМС услуге или куповином карте од инкасаната“, рекао је директор ЈП „Путеви“ Мирослав Мишкић и најавио да ће, након конституисања новог сазива локалног парламента, предложити за грађане повољнији цјеновник.

Инкасанти у понедјељак колективно одлазе у Бањалуку гдје ће провести радни дан с колегама на паркинзима највећег града Републике Српске, а уз обећану подршку Полиције дистрикта очекују, кажу, и разумијевање становника и свих корисника њихових услуга.



БН телевизија

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Зубер

28.10.2016 16:11

Среца па се овај са слике није лицем окренуо према фото апарату инаце би се свијет испрепадао. Сто се тице паркинга,мали је ово град колико у њему има будала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

28.10.2016 17:08

Па да само п.о. обицном народу