Brčko: Od 1. 11. naplata parkinga

Javno preduzeće „Putevi Brčko“ počinje od 1. novembra naplatu parkinga na gradskim lokacijama označenim crvenim i plavim tablama uz potrebna objašnjenja, saopšteno je danas u Parking servisu gdje su potpisani ugovori o radu s 15 inkasanata. Usluga će u prvoj fazi biti naplaćivana na 900, od ukupno raspoloživih 1.800 mijesta.

Bosna i Hercegovina 28.10.2016 | 17:45
Brčko: Od 1. 11. naplata parkinga
„Cijena jednog časa je jedna marka, a dnevna karta četiri marke. Odluku o cijeni parkinga donijela je Skupština Brčko distrikta, a od plaćanja su izuzeta samo vozila Hitne pomoći, vatrogasna, policijska i ostalih državnih bezbjednosnih agencija. Svi ostali korisnici plaćaće parking putem SMS usluge ili kupovinom karte od inkasanata“, rekao je direktor JP „Putevi“ Miroslav Miškić i najavio da će, nakon konstituisanja novog saziva lokalnog parlamenta, predložiti za građane povoljniji cjenovnik.

Inkasanti u ponedjeljak kolektivno odlaze u Banjaluku gdje će provesti radni dan s kolegama na parkinzima najvećeg grada Republike Srpske, a uz obećanu podršku Policije distrikta očekuju, kažu, i razumijevanje stanovnika i svih korisnika njihovih usluga.



BN televizija

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Zuber

28.10.2016 16:11

Sreca pa se ovaj sa slike nije licem okrenuo prema foto aparatu inace bi se svijet isprepadao. Sto se tice parkinga,mali je ovo grad koliko u njemu ima budala.

ODGOVORITE
Name

xxx

28.10.2016 17:08

Pa da samo p.o. obicnom narodu