У Гонзаловим очима видим само срећу откако је стигао у Јувентус!

"Он игра у клубу који је једнако велики као и Реал", сматра Игуаинов отац.

Фудбал 29.10.2016 | 14:30
У Гонзаловим очима видим само срећу откако је стигао у Јувентус!
Приближава се полако дан када ће се Гонзало Игуаин суочити са духовима прошлости јер ће по први пут откако је стигао у Јувентус одиграти утакмицу против некада вољеног Наполија. 

Мада је Пипита одлучио да се не оглашава по питању дуела са некадашњим клубом, новинари Тутоспорта искористили су прилику и контактирали његовог оца Хорхеа, који је умео да дочара како се његов син осећа као играч Старе даме.

„Посебна је емоција када играш такву једну утакмицу, у питању је директна борба за титулу. Знам да ће Гонзалу бити драго да види бивше саиграче и некадашњег тренера Мауриција Сарија, са којим је имао диван однос. Сигуран сам да ће их све братски изгрлити“, каже Хорхе Игуаин, да би потом мало поткачио првог човека Наполија Аурелија Де Лаурентиса:

„Сари је једна димензија, Де Лаурентис је друга. О њему не желим да причам, он је сад део прошлости“.

На питање да ли ће Гонзало прославити евентуални гол против бившег клуба, Хорхе је причу окренуо на страну у којој је сина представио као емотивну особу.

„То је његова одлука, не желим да улазим у то да ли ће славити или не. Он је врло емотиван момак, привржен правим вредностима, али верујем да из поштовања неће славити. Људи Напуља, Сари и саиграчи су га увек третирали како треба. Јасно је зашто су сви постали љути када је отишао у Јувентус“.

Без обзира на све Игуаин сениор сматра да његов син вреди новац који је Јувентус издвојио минулог лета - 90.000.000 евра.

„Цена је везана за клаузулу која је постојала, тако да не видим проблем у томе. Гонзало само размишља о томе како да напредује у каријери, а сада и да помогне Јувентусу да оствари циљеве. Клуб се озбиљно потрудио око тога да га купи, зато он сада жели да врати тиму и навијачима головима и пехарима“.

За крај је уследило питање - шта отац Хорхе види у очима свог сина откако је дошао у Торину.

„Само срећу. Он је део једног од највећих клубова на планети. За мене, као оца, овај тренутак враћа ме у време када је био у Реалу. Јувентус је једнако добар клуб као Реал“.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар