U Gonzalovim očima vidim samo sreću otkako je stigao u Juventus!

"On igra u klubu koji je jednako veliki kao i Real", smatra Iguainov otac.

Fudbal 29.10.2016 | 14:30
U Gonzalovim očima vidim samo sreću otkako je stigao u Juventus!
Približava se polako dan kada će se Gonzalo Iguain suočiti sa duhovima prošlosti jer će po prvi put otkako je stigao u Juventus odigrati utakmicu protiv nekada voljenog Napolija. 

Mada je Pipita odlučio da se ne oglašava po pitanju duela sa nekadašnjim klubom, novinari Tutosporta iskoristili su priliku i kontaktirali njegovog oca Horhea, koji je umeo da dočara kako se njegov sin oseća kao igrač Stare dame.

„Posebna je emocija kada igraš takvu jednu utakmicu, u pitanju je direktna borba za titulu. Znam da će Gonzalu biti drago da vidi bivše saigrače i nekadašnjeg trenera Mauricija Sarija, sa kojim je imao divan odnos. Siguran sam da će ih sve bratski izgrliti“, kaže Horhe Iguain, da bi potom malo potkačio prvog čoveka Napolija Aurelija De Laurentisa:

„Sari je jedna dimenzija, De Laurentis je druga. O njemu ne želim da pričam, on je sad deo prošlosti“.

Na pitanje da li će Gonzalo proslaviti eventualni gol protiv bivšeg kluba, Horhe je priču okrenuo na stranu u kojoj je sina predstavio kao emotivnu osobu.

„To je njegova odluka, ne želim da ulazim u to da li će slaviti ili ne. On je vrlo emotivan momak, privržen pravim vrednostima, ali verujem da iz poštovanja neće slaviti. Ljudi Napulja, Sari i saigrači su ga uvek tretirali kako treba. Jasno je zašto su svi postali ljuti kada je otišao u Juventus“.

Bez obzira na sve Iguain senior smatra da njegov sin vredi novac koji je Juventus izdvojio minulog leta - 90.000.000 evra.

„Cena je vezana za klauzulu koja je postojala, tako da ne vidim problem u tome. Gonzalo samo razmišlja o tome kako da napreduje u karijeri, a sada i da pomogne Juventusu da ostvari ciljeve. Klub se ozbiljno potrudio oko toga da ga kupi, zato on sada želi da vrati timu i navijačima golovima i peharima“.

Za kraj je usledilo pitanje - šta otac Horhe vidi u očima svog sina otkako je došao u Torinu.

„Samo sreću. On je deo jednog od najvećih klubova na planeti. Za mene, kao oca, ovaj trenutak vraća me u vreme kada je bio u Realu. Juventus je jednako dobar klub kao Real“.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar