Кецман: Лига шампиона је велика ствар за Партизан!

"Растемо заједно као тим, како време буде одмицало, играћемо много боље", поручио је помоћни тренер црно-белих.

Кошарка 29.10.2016 | 10:45
Кецман: Лига шампиона је велика ствар за Партизан!
Помоћни тренер кошаркаша Партизана Душан Кецман рекао је да је задовољан играма екипа на почетку сезоне, у којој су црно-бели на осам утакмица доживели само један пораз.

Он је у разговору са новинарима у Истанбулу, где је Партизан гостовао Бешикташу, разговарао и о важности учешћа црно-белих у премијерног издању ФИБА Лиге шампиона.

“После сезоне у којој после дуго времена нисмо играли ниједно европско такмичење, вратили смо се на међународну сцену, играмо ФИБА Лигу шампиона, што је велика ствар за тим, клуб, навијаче, али посебно за играче да играју против оваквих ривала. Прво је потребно да видимо снагу ривала у нашој групи, па потом и да ли можемо да играмо на овом нивоу. Имамо млад тим и сваки меч за нас је ново искуство и прилика да напредујемо. Овде је много тимова високог квалитета, веома добрих играча. Мислим да ће ово такмичење бити веома занимљиво“, рекао је Кецман, а преноси Спортски журнал.

Кецман сматра да је још рано причати о крајњим дометима екипе у европском такмичењу.

“Уигравамо се, растемо заједно као тим, како време буде одмицало, играћемо много боље“, истакао је Кецман.

Кошаркаши Партизана у првом колу Лиге шампиона савладали су немачки Лудвигзбург. У трећем колу, следеће недеље, црно-бели ће дочекати пољску Зјелону Гору.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар