Kecman: Liga šampiona je velika stvar za Partizan!

"Rastemo zajedno kao tim, kako vreme bude odmicalo, igraćemo mnogo bolje", poručio je pomoćni trener crno-belih.

Košarka 29.10.2016 | 10:45
Kecman: Liga šampiona je velika stvar za Partizan!
Pomoćni trener košarkaša Partizana Dušan Kecman rekao je da je zadovoljan igrama ekipa na početku sezone, u kojoj su crno-beli na osam utakmica doživeli samo jedan poraz.

On je u razgovoru sa novinarima u Istanbulu, gde je Partizan gostovao Bešiktašu, razgovarao i o važnosti učešća crno-belih u premijernog izdanju FIBA Lige šampiona.

“Posle sezone u kojoj posle dugo vremena nismo igrali nijedno evropsko takmičenje, vratili smo se na međunarodnu scenu, igramo FIBA Ligu šampiona, što je velika stvar za tim, klub, navijače, ali posebno za igrače da igraju protiv ovakvih rivala. Prvo je potrebno da vidimo snagu rivala u našoj grupi, pa potom i da li možemo da igramo na ovom nivou. Imamo mlad tim i svaki meč za nas je novo iskustvo i prilika da napredujemo. Ovde je mnogo timova visokog kvaliteta, veoma dobrih igrača. Mislim da će ovo takmičenje biti veoma zanimljivo“, rekao je Kecman, a prenosi Sportski žurnal.

Kecman smatra da je još rano pričati o krajnjim dometima ekipe u evropskom takmičenju.

“Uigravamo se, rastemo zajedno kao tim, kako vreme bude odmicalo, igraćemo mnogo bolje“, istakao je Kecman.

Košarkaši Partizana u prvom kolu Lige šampiona savladali su nemački Ludvigzburg. U trećem kolu, sledeće nedelje, crno-beli će dočekati poljsku Zjelonu Goru.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar