Вавринка: Ђоковић има животне проблеме!

Тако бар тврди Швајцарац Станислав Вавринка...

Тенис 29.10.2016 | 12:15
Вавринка: Ђоковић има животне проблеме!
Швајцарски тенисер Станислав Вавринка истакао је да је нормално што је код Новака Ђоковића дошло до пада у нивоу игре, али да верује да ће се први рекет света ускоро вратити на прави колосек.

„Људи морају да сагледају Ђоковићеве тешкоће из шире перспективе. Новак је само побеђивао и побеђивао пуне три године. Осим тога, било је и других проблема у његовом животу који нису баш помогли, али сигуран сам да ће преокренути ситуацију у своју корист,рекао је Станислав Вавринка.

Швајцарац је стигао на корак од комплетирања слема, пошто га само Вимблдон дели од тог успеха. Већ је освојио Аустралијан опен, Ролан Гарос и ове године Ју-Ес опен.

„Лакше ми је било да уживам у титули после Ју-Ес опена у односу на Аустралијан опен када сам имао много питања у својој глави. Нисам имао уопште идеју шта се догодило тада. Свака титула је посебна, дефинитивно нисам очекивао да ћу освојити три грен слема у три године. Чињеница да сам то урадио у ери Надала, Ђоковића, Мареја и Федерера чини те трофеје још посебнијим., рекао је швајцарски тенисер“, закључио је Вавринка.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар