Vavrinka: Đoković ima životne probleme!

Tako bar tvrdi Švajcarac Stanislav Vavrinka...

Tenis 29.10.2016 | 12:15
Vavrinka: Đoković ima životne probleme!
Švajcarski teniser Stanislav Vavrinka istakao je da je normalno što je kod Novaka Đokovića došlo do pada u nivou igre, ali da veruje da će se prvi reket sveta uskoro vratiti na pravi kolosek.

„Ljudi moraju da sagledaju Đokovićeve teškoće iz šire perspektive. Novak je samo pobeđivao i pobeđivao pune tri godine. Osim toga, bilo je i drugih problema u njegovom životu koji nisu baš pomogli, ali siguran sam da će preokrenuti situaciju u svoju korist,rekao je Stanislav Vavrinka.

Švajcarac je stigao na korak od kompletiranja slema, pošto ga samo Vimbldon deli od tog uspeha. Već je osvojio Australijan open, Rolan Garos i ove godine Ju-Es open.

„Lakše mi je bilo da uživam u tituli posle Ju-Es opena u odnosu na Australijan open kada sam imao mnogo pitanja u svojoj glavi. Nisam imao uopšte ideju šta se dogodilo tada. Svaka titula je posebna, definitivno nisam očekivao da ću osvojiti tri gren slema u tri godine. Činjenica da sam to uradio u eri Nadala, Đokovića, Mareja i Federera čini te trofeje još posebnijim., rekao je švajcarski teniser“, zaključio je Vavrinka.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar