Студенте избацују како би спремали собе?!

Информација да студенти из првог павиљона Студентског дома у Бањалуци морају да напусте собе у року од 24 часа и званично је потврђена.

Република Српска 27.10.2016 | 16:00
Студенте избацују како би спремали собе?!
Представницима студената је из студентске службе саопштено да се собе морају напустити јер се у наредним данима требају санирати, односно спремити за нове станаре јер је конкурс у току.

"Међу онима који су добили налог да се иселе има момака и дјевојака који су уредно платили смјештај, али и оних који касне са плаћањем. У сваком случају ми ћемо се борити и гарантујемо да нико од њих неће бити избачен", казао је Љубиша Карлица, предсједник Скупштине студената.

Карлица каже да су огорчени начином на који се поступа са студентима. "Ваљда прво иде неко упозорење, обавјештење у неком разумном року, а могло се ово и усмено урадити, а не качити по вратима ", прича он. У овом тренутку до изјава надлежних у дому нисмо успијели доћи.

Извор: Независне новине

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Бл

27.10.2016 14:25

Треба их све истјерати да се врате кици и узгајају стоку...за 10година студирања могу да постану богаташи а овако само осиромашише родитеље а посла у згради владе нема више ни за ове који си у њој.

ОДГОВОРИТЕ