Studente izbacuju kako bi spremali sobe?!

Informacija da studenti iz prvog paviljona Studentskog doma u Banjaluci moraju da napuste sobe u roku od 24 časa i zvanično je potvrđena.

Republika Srpska 27.10.2016 | 16:00
Studente izbacuju kako bi spremali sobe?!
Predstavnicima studenata je iz studentske službe saopšteno da se sobe moraju napustiti jer se u narednim danima trebaju sanirati, odnosno spremiti za nove stanare jer je konkurs u toku.

"Među onima koji su dobili nalog da se isele ima momaka i djevojaka koji su uredno platili smještaj, ali i onih koji kasne sa plaćanjem. U svakom slučaju mi ćemo se boriti i garantujemo da niko od njih neće biti izbačen", kazao je Ljubiša Karlica, predsjednik Skupštine studenata.

Karlica kaže da su ogorčeni načinom na koji se postupa sa studentima. "Valjda prvo ide neko upozorenje, obavještenje u nekom razumnom roku, a moglo se ovo i usmeno uraditi, a ne kačiti po vratima ", priča on. U ovom trenutku do izjava nadležnih u domu nismo uspijeli doći.

Izvor: Nezavisne novine

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Bl

27.10.2016 14:25

Treba ih sve istjerati da se vrate kici i uzgajaju stoku...za 10godina studiranja mogu da postanu bogataši a ovako samo osiromašiše roditelje a posla u zgradi vlade nema više ni za ove koji si u njoj.

ODGOVORITE