Дојава о бомби у бијељинском Суду

Припадници Сектора криминалистичке полиције Центра јавне безбједности Бијељина су након извршеног противдиверзионог прегледа и увиђаја утврдили да је дојава о постављеној бомби у суду била лажна, потврђено је из Центра јавне безбједности Бијељина.

Република Српска 27.10.2016 | 10:27
Дојава о бомби у бијељинском Суду
Полиција је извршила увиђај и противдиверзиони преглед Основног, Окружног и Привредног суда, након што је јутрос добила дојаву да је у зграду суда у овом граду постављена бомба.



Из Основног суда у Бијељини су рекли за БН телевизију да данас није било "за јавност занимљивих" заказаних рочишта.



"Тачно је да је примљена дојава. У почетку нисмо занли на који суд се дојава односи, па су противдиверзиони прегледи обављени у свим судовима у Бијељини. Утврђено је да је дојава била лажна", рекао је за БН телевизију предсједник Основног суда у Бијељини Аид Ханушић. 



Он је додао да је ово друга лажна дојава, те подсјетио да је 22. септембра ЦЈБ Бијељина добио дојаву о постављеној бомби у згради суда за коју се такође испостваило да је лажна.



Из ЦЈБ су раније рекли да је непознато мушко лице јутрос у 9.47 часова позвало полицију и рекло "Мерхаба, постављена је бомба у суду", након чега су зграде судова евакуисане и извршен преглед.



БН телевизија

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

идиотизам

27.10.2016 09:23

А да није реко мерхаба онда не би ни рекли ста је реко... Као и онај сто је палио цркву у Сарајеву па испаде Србин и јос му надјосе 10 хиљада, а бескуцник

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

27.10.2016 10:09

Сад ће врли министар мало о терористичким камповима у Босни...није одавно.

Name

НН

27.10.2016 11:07

А коме је данас требало да се суди ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Праведник

27.10.2016 12:45

Дал мерхаба или помозбог.углавном је будалетина.А док је "било смрт фашизму" није овога било!Али није било ни оваквих судија који криве и суде само сиротињу,а за ловаторе увијек нађу рјешење преко адвоката!Све се зна!

ОДГОВОРИТЕ