Dojava o bombi u bijeljinskom Sudu

Pripadnici Sektora kriminalističke policije Centra javne bezbjednosti Bijeljina su nakon izvršenog protivdiverzionog pregleda i uviđaja utvrdili da je dojava o postavljenoj bombi u sudu bila lažna, potvrđeno je iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina.

Republika Srpska 27.10.2016 | 10:27
Dojava o bombi u bijeljinskom Sudu
Policija je izvršila uviđaj i protivdiverzioni pregled Osnovnog, Okružnog i Privrednog suda, nakon što je jutros dobila dojavu da je u zgradu suda u ovom gradu postavljena bomba.



Iz Osnovnog suda u Bijeljini su rekli za BN televiziju da danas nije bilo "za javnost zanimljivih" zakazanih ročišta.



"Tačno je da je primljena dojava. U početku nismo zanli na koji sud se dojava odnosi, pa su protivdiverzioni pregledi obavljeni u svim sudovima u Bijeljini. Utvrđeno je da je dojava bila lažna", rekao je za BN televiziju predsjednik Osnovnog suda u Bijeljini Aid Hanušić. 



On je dodao da je ovo druga lažna dojava, te podsjetio da je 22. septembra CJB Bijeljina dobio dojavu o postavljenoj bombi u zgradi suda za koju se takođe ispostvailo da je lažna.



Iz CJB su ranije rekli da je nepoznato muško lice jutros u 9.47 časova pozvalo policiju i reklo "Merhaba, postavljena je bomba u sudu", nakon čega su zgrade sudova evakuisane i izvršen pregled.



BN televizija

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

idiotizam

27.10.2016 09:23

A da nije reko merhaba onda ne bi ni rekli sta je reko... Kao i onaj sto je palio crkvu u Sarajevu pa ispade Srbin i jos mu nadjose 10 hiljada, a beskucnik

ODGOVORITE
Name

Re

27.10.2016 10:09

Sad će vrli ministar malo o terorističkim kampovima u Bosni...nije odavno.

Name

NN

27.10.2016 11:07

A kome je danas trebalo da se sudi ?

ODGOVORITE
Name

Pravednik

27.10.2016 12:45

Dal merhaba ili pomozbog.uglavnom je budaletina.A dok je "bilo smrt fašizmu" nije ovoga bilo!Ali nije bilo ni ovakvih sudija koji krive i sude samo sirotinju,a za lovatore uvijek nađu rješenje preko advokata!Sve se zna!

ODGOVORITE