Видео: Уличарски гест Златана Ибрахимовића!

Пљуште критике на Острву: Најгорих 45 минута, он је само пролазник у Манчестеру! Швеђанин игром изнервирао некадашње асове Премијер лиге, а непристојним понашањем навијаче Ситија.

Фудбал 27.10.2016 | 14:00
Видео: Уличарски гест Златана Ибрахимовића!
Бег по левој страни, фино одложена лопта пред петерац, а тамо је сталожен био Хуан Мата. За 1:0 Јунајтеда против Ситија и прву асистенцију Златана Ибрахимовића откако је летос стигао у Манчестер. Тек у 14. утакмици.

Шведском асу као да то није било довољно, па је пред крај градског дербија у осмини финала Лига купа Енглеске показао и тамну страну свог темперамента. У намери да заштити саиграча Пола Погбу, на кога су се окомили Николас Отаменди и Вили Кабаљеро, јер је француски везиста заиста неопрезно стартовао над аргентинским штопером.

Ибра се умешао, разменио неколикио не баш пријатних речи са голманом и дефанзивцем Манчестер Ситија, било је и одгуривања, судија Мајк Дин је Златану показао жути картон, требало је да има умирујуће дејство за нападача домаћег тима, међутим...

Ибрахимовић је реаговао себи својствено, ухвативши се за мушкост. Простачки, али - то је он.



Претходно, ако се изузме асистенција Мати, не може се рећи да је блистао. Нити да је убедио критички расположену острвску јавност да и даље може као, на пример, у Јувентусу, Барселони, Интеру, Милану, ПСЖ-у.

„Мислим да Златан Ибрахимовић никад није имао горих 45 минута у својој каријери него вечерас“, огласио се још после првог полувремена Џејми Карагер, бивши штопер Ливерпула, сада у улози стручног консултанта на једној ТВ станици.

И некадашња зверка од нападача Ијан Рајт, само у једној реченици, окомио се наИбрахимовића:

„Није успео да ме убеди да је способан да покрене Манчестер. Он је само пролазник“

Не сумњамо да ће им Ибра узвратити...

Наредни противник Манчестер јунајтеда у Лига купу биће Вест Хема.

Извор: моззартспорт

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

цццц

27.10.2016 12:09

Ибра је велики играц и људина играо је у најацим клубовима иако је порјеклом са насих простора никада се није сврставао и давао лосе изјаве...свака му цаст

ОДГОВОРИТЕ
Name

бн

27.10.2016 14:33

Сељацима глупа

ОДГОВОРИТЕ