Video: Uličarski gest Zlatana Ibrahimovića!

Pljušte kritike na Ostrvu: Najgorih 45 minuta, on je samo prolaznik u Mančesteru! Šveđanin igrom iznervirao nekadašnje asove Premijer lige, a nepristojnim ponašanjem navijače Sitija.

Fudbal 27.10.2016 | 14:00
Video: Uličarski gest Zlatana Ibrahimovića!
Beg po levoj strani, fino odložena lopta pred peterac, a tamo je staložen bio Huan Mata. Za 1:0 Junajteda protiv Sitija i prvu asistenciju Zlatana Ibrahimovića otkako je letos stigao u Mančester. Tek u 14. utakmici.

Švedskom asu kao da to nije bilo dovoljno, pa je pred kraj gradskog derbija u osmini finala Liga kupa Engleske pokazao i tamnu stranu svog temperamenta. U nameri da zaštiti saigrača Pola Pogbu, na koga su se okomili Nikolas Otamendi i Vili Kabaljero, jer je francuski vezista zaista neoprezno startovao nad argentinskim štoperom.

Ibra se umešao, razmenio nekolikio ne baš prijatnih reči sa golmanom i defanzivcem Mančester Sitija, bilo je i odgurivanja, sudija Majk Din je Zlatanu pokazao žuti karton, trebalo je da ima umirujuće dejstvo za napadača domaćeg tima, međutim...

Ibrahimović je reagovao sebi svojstveno, uhvativši se za muškost. Prostački, ali - to je on.



Prethodno, ako se izuzme asistencija Mati, ne može se reći da je blistao. Niti da je ubedio kritički raspoloženu ostrvsku javnost da i dalje može kao, na primer, u Juventusu, Barseloni, Interu, Milanu, PSŽ-u.

„Mislim da Zlatan Ibrahimović nikad nije imao gorih 45 minuta u svojoj karijeri nego večeras“, oglasio se još posle prvog poluvremena Džejmi Karager, bivši štoper Liverpula, sada u ulozi stručnog konsultanta na jednoj TV stanici.

I nekadašnja zverka od napadača Ijan Rajt, samo u jednoj rečenici, okomio se naIbrahimovića:

„Nije uspeo da me ubedi da je sposoban da pokrene Mančester. On je samo prolaznik“

Ne sumnjamo da će im Ibra uzvratiti...

Naredni protivnik Mančester junajteda u Liga kupu biće Vest Hema.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

cccc

27.10.2016 12:09

Ibra je veliki igrac i ljudina igrao je u najacim klubovima iako je porjeklom sa nasih prostora nikada se nije svrstavao i davao lose izjave...svaka mu cast

ODGOVORITE
Name

bn

27.10.2016 14:33

Seljacima glupa

ODGOVORITE