Шиљеговић дематује лажи у медијима

Ради истинитог и објективног информисања јавности тражим да Радио телевизија Републике Српске објави овај демант.

Република Српска 26.10.2016 | 14:16
Шиљеговић дематује лажи у медијима
Радио телевизија Републике Српске у својим информативним емисијама од 23. и 24. октобра, као и Глас Српске и Независне новине у својим издањима су изнијели нетачне, непотпуне и конструисане информације о наводној војној служби која ће пратити цивиле у Републици Српској.

У том контексту сте спомињали моје име, паушално, непрофесионално и без икаквих доказа, тврдећи да нема сумње да сам ја иницијатор те идеје и да сам као као кадар Савеза за промјене предузимао издајничке активности према Републици Српској и српском народу. Поред овога, РТРС је врло непрофесионално извукао из контекста и злоупотребио моје ријечи.

Заиста изненађује како је јавни телевизијски сервис који би требао бити у служби свих грађана олако и непрофесионално, немилосрдно и без гриже савјести спреман да облати борца и генерала Војске Републике Српске, професионалца и часног човјека.

Оваквим непрофесионалним и незаконитим понашањем, помињући моје име на начин како сте то урадили нанијели сте штету мом интегритету и части.

Свјесни сте ви да сте у овом случају, поступили потпуно супротно програмским начелима и принципима објективног информисања.

Због тога вас морам демантовати и рећи да иницијатива какву сте ви објавили не постоји и поготово да је нисам ја покренуо. Такође вас морам демантовати и рећи да нисам кадар Савеза за промјене али ниједног савеза већ одговоран професионалац.

Уколико вас ипак интересује истина о мени мојим људским, моралним и стручним квалитетима, части, савјести, богатим резултатима у каријери, учешћу у одбрани и стварању Републике Српске и другоме, умјесто прозивања као издајника који ради против интереса Републике Српске и као нечији кадар могу вам доставити истините информације.



Маринко Шиљеговић

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Ацо

26.10.2016 12:37

Маринкп а ко је потисао и написао допис који је РТРС објавила? Само питам?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јово

26.10.2016 14:23

Ма где би он!? То је поштењачина!

Name

Исток

26.10.2016 12:56

Ови црвени су продали и душу, као Мајкићева, Шпири, а иста је и РТРС, зато их нико више и не слуша нити гледа њихову телевизију. Многи и не знају на ком је каналу та телевизија . Разлог је што пласирају лажи и то стално понављају. Јадни су и бедни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

26.10.2016 13:33

Када вам није стало до РТРС-а засто послије убједљивог поразима на изборим СЗП гостује на истој.

Name

ре Исток

26.10.2016 16:11

Јесили негдје у овом тексту процитао ста је Сиљеговиц демантовао!!!!!!!

Name

Обавјештајац

26.10.2016 15:35

Шиљеговићу ти добро знаш које су намјере биле пензионисаног бригадира Земира Синановића и твог подређеног државног службеника Исмаила Бибера и других из твог сектора за обавјештајно-безбједносне послове када су биле припремане измјене и допуне Закона о одбрани и Закона о служби у ОС БиХ. Они су увијек инсистирали да имају своју обавјештајну службу, а то ће и оствартити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пантелија

26.10.2016 18:56

оде ти шиљо низводу...а баш ми жао,како си г...п, и овако ниси ништа знао , а сад још мање знаш.....

ОДГОВОРИТЕ