Šiljegović dematuje laži u medijima

Radi istinitog i objektivnog informisanja javnosti tražim da Radio televizija Republike Srpske objavi ovaj demant.

Republika Srpska 26.10.2016 | 14:16
Šiljegović dematuje laži u medijima
Radio televizija Republike Srpske u svojim informativnim emisijama od 23. i 24. oktobra, kao i Glas Srpske i Nezavisne novine u svojim izdanjima su iznijeli netačne, nepotpune i konstruisane informacije o navodnoj vojnoj službi koja će pratiti civile u Republici Srpskoj.

U tom kontekstu ste spominjali moje ime, paušalno, neprofesionalno i bez ikakvih dokaza, tvrdeći da nema sumnje da sam ja inicijator te ideje i da sam kao kao kadar Saveza za promjene preduzimao izdajničke aktivnosti prema Republici Srpskoj i srpskom narodu. Pored ovoga, RTRS je vrlo neprofesionalno izvukao iz konteksta i zloupotrebio moje riječi.

Zaista iznenađuje kako je javni televizijski servis koji bi trebao biti u službi svih građana olako i neprofesionalno, nemilosrdno i bez griže savjesti spreman da oblati borca i generala Vojske Republike Srpske, profesionalca i časnog čovjeka.

Ovakvim neprofesionalnim i nezakonitim ponašanjem, pominjući moje ime na način kako ste to uradili nanijeli ste štetu mom integritetu i časti.

Svjesni ste vi da ste u ovom slučaju, postupili potpuno suprotno programskim načelima i principima objektivnog informisanja.

Zbog toga vas moram demantovati i reći da inicijativa kakvu ste vi objavili ne postoji i pogotovo da je nisam ja pokrenuo. Takođe vas moram demantovati i reći da nisam kadar Saveza za promjene ali nijednog saveza već odgovoran profesionalac.

Ukoliko vas ipak interesuje istina o meni mojim ljudskim, moralnim i stručnim kvalitetima, časti, savjesti, bogatim rezultatima u karijeri, učešću u odbrani i stvaranju Republike Srpske i drugome, umjesto prozivanja kao izdajnika koji radi protiv interesa Republike Srpske i kao nečiji kadar mogu vam dostaviti istinite informacije.



Marinko Šiljegović

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Aco

26.10.2016 12:37

Marinkp a ko je potisao i napisao dopis koji je RTRS objavila? Samo pitam?

ODGOVORITE
Name

Jovo

26.10.2016 14:23

Ma gde bi on!? To je poštenjačina!

Name

Istok

26.10.2016 12:56

Ovi crveni su prodali i dušu, kao Majkićeva, Špiri, a ista je i RTRS, zato ih niko više i ne sluša niti gleda njihovu televiziju. Mnogi i ne znaju na kom je kanalu ta televizija . Razlog je što plasiraju laži i to stalno ponavljaju. Jadni su i bedni.

ODGOVORITE
Name

Miki

26.10.2016 13:33

Kada vam nije stalo do RTRS-a zasto poslije ubjedljivog porazima na izborim SZP gostuje na istoj.

Name

re Istok

26.10.2016 16:11

Jesili negdje u ovom tekstu procitao sta je Siljegovic demantovao!!!!!!!

Name

Obavještajac

26.10.2016 15:35

Šiljegoviću ti dobro znaš koje su namjere bile penzionisanog brigadira Zemira Sinanovića i tvog podređenog državnog službenika Ismaila Bibera i drugih iz tvog sektora za obavještajno-bezbjednosne poslove kada su bile pripremane izmjene i dopune Zakona o odbrani i Zakona o službi u OS BiH. Oni su uvijek insistirali da imaju svoju obavještajnu službu, a to će i ostvartiti.

ODGOVORITE
Name

Pantelija

26.10.2016 18:56

ode ti šiljo nizvodu...a baš mi žao,kako si g...p, i ovako nisi ništa znao , a sad još manje znaš.....

ODGOVORITE