Глумачка дива изненада у болници

Глумица Милена Дравић (76), како је потврђено “Блицу”, изненада је примљена у једну београдску болницу где је на испитивањима.

Србија 26.10.2016 | 07:54
Глумачка дива изненада у болници
Нашој славној уметници је после смрти супруга Драгана Николића нарушено здравствено стање, тако да су лекари одлучили да је за њу у овом тренутку најбоље да буде хоспитализована и да има потпуну негу.

Тим најбољих лекара се тренутно брине о њеном здрављу покушавајући да јој помогне да што пре превазиђе здравствене тегобе, које су појачане после губитка супруга, а у помоћ су им притекле колеге из Француске.

Њени пријатељи се надају да ће ускоро изаћи из болнице и наставити да ради оно што најбоље уме и зна, а то је да снима филмове и серије.

Пре седам и по месеци је преминула њена велика љубав Драган и она од тада покушава бар донекле да превазиђе бол. Пријатељи и колеге се труде да јој помогну колико је то могуће, а недавно је добила и понуду да игра у филму Милана Караџића “Бисер Бојане”.

Гледаоци РТС тренутно могу да је гледају у репризи комедије “Комшије”.

Извор: Блиц

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

боро

26.10.2016 07:54

Што је часна жена , желим јој да оздрави и да је још дуго гледамо , а не ко ове наше што причају измеђусе , е благо теби ти бар имаш пензију што ти муж остави , онај мој ништа не ради , незнам шта ћу са њим , а шта ћеш драга коно мораш трпити ја сам ето имала среће .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цамил

26.10.2016 09:01

Није бас све тако,кад је рец о насој Миленици.Цитам сто никад нисам знао да се и она прије Драгана удавала два пута.Знаци није нико светац