Glumačka diva iznenada u bolnici

Glumica Milena Dravić (76), kako je potvrđeno “Blicu”, iznenada je primljena u jednu beogradsku bolnicu gde je na ispitivanjima.

Srbija 26.10.2016 | 07:54
Glumačka diva iznenada u bolnici
Našoj slavnoj umetnici je posle smrti supruga Dragana Nikolića narušeno zdravstveno stanje, tako da su lekari odlučili da je za nju u ovom trenutku najbolje da bude hospitalizovana i da ima potpunu negu.

Tim najboljih lekara se trenutno brine o njenom zdravlju pokušavajući da joj pomogne da što pre prevaziđe zdravstvene tegobe, koje su pojačane posle gubitka supruga, a u pomoć su im pritekle kolege iz Francuske.

Njeni prijatelji se nadaju da će uskoro izaći iz bolnice i nastaviti da radi ono što najbolje ume i zna, a to je da snima filmove i serije.

Pre sedam i po meseci je preminula njena velika ljubav Dragan i ona od tada pokušava bar donekle da prevaziđe bol. Prijatelji i kolege se trude da joj pomognu koliko je to moguće, a nedavno je dobila i ponudu da igra u filmu Milana Karadžića “Biser Bojane”.

Gledaoci RTS trenutno mogu da je gledaju u reprizi komedije “Komšije”.

Izvor: Blic

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

boro

26.10.2016 09:54

Što je časna žena , želim joj da ozdravi i da je još dugo gledamo , a ne ko ove naše što pričaju izmeđuse , e blago tebi ti bar imaš penziju što ti muž ostavi , onaj moj ništa ne radi , neznam šta ću sa njim , a šta ćeš draga kono moraš trpiti ja sam eto imala sreće .

ODGOVORITE
Name

Camil

26.10.2016 11:01

Nije bas sve tako,kad je rec o nasoj Milenici.Citam sto nikad nisam znao da se i ona prije Dragana udavala dva puta.Znaci nije niko svetac