ЕЛ: Звезда без Нејта Волтерса на Барселону!

Не зна се кад ће дебитовати! "Није регистрован, а и да јесте, не би био у тиму", каже Дејан Радоњић.

Кошарка 26.10.2016 | 08:45
ЕЛ: Звезда без Нејта Волтерса на Барселону!
С великим узбуђењем звездашка јавност чекала је ангажовање иностраног појачања које би требало достојно да одмени Стефана Јовић у тренуцима када српски репрезентативац није на паркету и дочекала - Нејта Волтерса. 

Донедавни кошаркаш Денвера допутовао је синоћ на аеродром Никола Тесла авионом из Истанбула и стигао је већ да се упозна са новим саиграчима и стручним штабом. Међутим, навијачи ће морати још да се стрпе како би на делу видели новог плејмејкера. Јер Волтерсатек очекују потребни медицински прегледи, али и период адаптације на нове услове, због чега је тренер Дејан Радоњић најавио да ће бити потребно време док се 25-годишњи организатор игре нађе на паркету.

"Није регистрован и нема услова… Стигао је синоћ, упознао се  с друговима и стручним штабом. Имаће медицински преглед, вечерас ће доћи на тренинг. Имао је много путовања. И да је регистрован, не би био у тиму", рекао је Радоњић на конференцији за штампу у Комбанк Арени.

Међутим, још није познато када ће се Волтерс наћи у протоколу и бити део екипе.

"Када ће бити и колико ће моћи да се користи о том - потом. Очекује се да буде део тима и да  помогне тиму", наглашава Радоњић. 

Црвена звезда дочекује Барселону у оквиру трећег кола Евролиге у среду од 19 часова у Комбанк Арени.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар